Ismerkedjen meg a Scottie Go! játék előnyeivel személyesen!

2018 okt 25. | Kult

Még nem hallott a Scottie Go! társasjáték előnyeiről, vagy már olvasott róla, de még nincs tisztában a részletekkel? Igyekszik a gyermekek fejlődéséhez hatékonyan és kreatív ötletekkel hozzájárulni? Rendkívül fontos az analitikus gondolkodásmód fejlesztése, ezért érdemes a Scottie Go! foglalkoztató játékkal személyesen is megismerkednie.

A gondolkodás a legmagasabb rendű pszichikus működés. Mindig folyamatról van szó, ami a valóság megismerésére irányul. Az analitikus gondolkodásmód logikus, amely egyetlen, vagy több megoldást eredményez. Az analitikus és kreatív gondolkodásra egyaránt szükségünk van, hiszen a különböző munkakörökben más-más mértékben fontosak. A gyermekek ezen a téren való fejlődésére már kicsi koruktól kezdve kell ügyelnünk. Pedagógusként lehetőségünk van egyedi eszközök használatára. Ha még nem próbáltuk ki az újdonságnak számító Scottie Go! társasjátékot, épp itt van az ideje.

Bemutató rendezvény keretein belül ismerkedhet meg közelebbről a Scottie Go! foglalkoztató és fejlesztő játék előnyeivel. A Raabe Klett Kft. munkatársaiként igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető legtöbb pedagógushoz eljusson ez a nagyszerű eszköz. Úgy gondoljuk, hogy személyes találkozás és élmények során könnyedén betekintést nyerhet a Scottie Go! világába. Saját maga tapasztalhatja meg, hogy mennyire hasznos az alkalmazása, és milyen egyszerűen ismertethetőek meg a programozás alapjai a kicsikkel. Budapesten, Miskolcon és Győrben egyaránt találkozhat velünk és a Scottie Go!-val. Informálódjon a pontos időpontokról, valamint tájékozódjon részletesebben a Scottie Go! társasjátékról a www.klett.hu internetes oldalunkon!

Lássa közelebbről az egyedülálló Scottie Go! társasjátékot! Szerezzen bővebb információt az új kellékek használatáról és az analitikus gondolkodásmód hatékony fejlesztéséről! Ne maradjon le az országjáró körút által nyújtott lehetőségről! Érdeklődjön a részletekről a 06-1-486-1771-es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet a klett@klett.hu e-mail címünkre!