Hol oldhatjuk meg egyszerűen és megbízhatóan a motorok műszaki vizsgáztatását?

2018 okt 25. | Férfiaknak

Hamarosan aktuális lesz a motor vizsgáztatása? Még nem tudja, hova forduljon? Érdemes olyan szolgáltatót választania, ahol a motorok műszaki vizsgáztatásán kívül végeznek más tevékenységet is, így egy helyen oldhatja meg az ellenőrzést, az esetleges javítási munkálatokat, illetve az egyes alkatrészek gyors cseréjét.

A meghatározott időközönként kötelező műszaki vizsgáztatás nem csak az autók, hanem a motorkerékpárok esetében is elvárt. A fellelt hibák esetén lehetőségünk van a javításra. Rövid idő alatt, megbízható módon orvosolhatóak a hibák, ha szerviz szakemberei állnak rendelkezésünkre, éppen ezért célszerű a motorok műszaki vizsgáztatását olyan helyen igényelni, ahol meg is oldják a felmerülő problémákat. Sajnos gyakran előfordul, hogy a motorkerékpár rendben van minden szempontból, viszont megfeledkezünk valamiről. Szükségünk van a forgalmi engedélyre, a kötelező biztosítás igazolására, valamint a személyi igazolványra. Ezek hiányában nem kaphatunk pecsétet a forgalmiba.

Bármilyen típusú motorral rendelkezik, a Kék Hold SE Kft. készséggel áll rendelkezésére a karbantartási, javítási munkálatok, valamint a motorok műszaki vizsgáztatása esetén is. Jól felszerelt műhelyünkben megtalálható minden olyan szerszám és gép, amelyek lehetővé teszik a szükséges feladatok gondtalan elvégzését. Felépítésüktől függetlenül vállaljuk a motorgumi szerelését. Időszakos szervizelés, valamint a motorok műszaki vizsgáztatása esetén szintén számíthat a segítségünkre. Fontosnak tartjuk, hogy elégedett legyen munkánkkal, és biztonságban induljon útnak, ezért megteszünk mindent. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról a www.kekhold.hu weboldalunkon!

Ne feledkezzen meg a motorok műszaki vizsgáztatásának esedékességéről! Bízza szakembereinkre közlekedési eszközét! Forduljon hozzánk motorgumi szerelés és más munkálatok ellátása ügyében is! Rugalmas ügyintézés és a teendők gyors teljesítése céljából vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-240-4878-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@kekhold.hu e-mail címünkre!