Szerezze be a téli gumikat időben, megbízható kezekből!

2018 okt 24. | Életmód

Szeretne télen is biztonságosan közlekedni? Még nem került sor az autógumik cseréjére? Itt az ideje, hogy beszerezze a hiányzó téli gumikat, ugyanis a következő hónapokban csak ezekkel tanácsos útnak indulnia. Nem érdemes a biztonság kárára takarékoskodnia. A csúszós utakon még a kiváló állapotú téli gumikkal is óvatosnak kell lennie. Ha tovább csökken a hőmérséklet, semmiképp se vezessen téli gumik nélkül!

Az október végi, novemberi időszakban az egyik legfontosabb feladatunk az autógumik lecserélése. A statisztikai adatok szerint sokan vagyunk, akik nem tesszük meg. Ezzel több szempontból kockáztatunk, hiszen saját épségünkre és a nyári autógumik kímélésére sem ügyelünk. Ha még nem tettük meg a szükséges lépéseket, itt az idő a téli gumik megvásárlására, majd felszerelésére. A téli autózáshoz elengedhetetlen más teendők ellátása is, amelyeket illetően szintén segítséget kaphatunk, ha megfelelő szolgáltatóhoz fordulunk. A legjobb, ha egy helyen oldjuk meg a téli gumik beszerzését, valamint az ellenőrzést, és az esetleges javítási munkákat.

Közvetlen a gyártóktól vásárolt autógumik széles választékával várjuk az AR-GO Bt. webáruházában. Bármilyen típusú gépjármű számára szeretne kifogástalan téli gumikat, nálunk könnyedén hozzájuthat. Egyszerűen és gyorsan találhat rá a legmegfelelőbb termékekre; keresőnkkel igyekszünk ebben segíteni. Ránk bízhatja az autógumik le- és felszerelését, a futómű ellenőrzést, és más szervizelési munkálatokat is, így egy helyen szerezheti be a téli gumikat és vizsgáltathatja át járművét. Bővebb információért látogasson el a www.ar-go.hu internetes oldalunkra!

Oldja meg az autógumik időben történő cseréjét! Előzze meg a kellemetlenségeket, és tegye lehetővé a biztonságos utazást kiváló minőségű téli gumikkal! Jusson hozzá kedvező áron a legjobb téli gumikhoz nálunk! Bármilyen kérdése merül fel az autógumikkal, vagy más alkatrészekkel kapcsolatban, keresse szervizünk munkatársait bizalommal! Hívjon bennünket a 06-1-431-9407-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az argoabroncs@t-email.hu e-mail címünkre!