Mit tehetünk hajunk és fejbőrünk egészségéért?

24 október 2018
 október 24, 2018
Kategória Életmód

Nincs megelégedve haja állapotával? Hajproblémákkal küzd, vagy száraz fejbőre miatt adódnak nehézségei? Fontos, hogy minden lehetséges kiváltó okra figyelmet fordítson, és próbálja a negatívan ható tényezőket kerülni. Vegyszermentes fodrászatban segítik a töredezett haj egészséges állapotának visszaállításában, és a száraz fejbőr helyes kezelésében.

A szép haj egyik titka az egészséges fejbőr, amelyre jellemző az enyhén savas kémhatás, a normális vízvesztés, valamint a megfelelő sejt-újraképződési idő. Bőrünk védi meg szervezetünket a a külvilág káros tényezőitől. Három különböző része más-más feladatokat lát el, amelyeknek gondtalanul kell működniük. Testünk egyik legfontosabb területe a fejbőr, ami megfelelő ápolást igényel. Egészségéről többféle módon gondoskodhatunk. Elengedhetetlen a helyes táplálkozás, a szükséges mennyiségű folyadékbevitel, és a kímélő samponnal történő rendszeres hajmosás. Sajnos kevesen fordítunk elegendő figyelmet fejbőrünkre, pedig ennek állapota nagymértékben meghatározza hajunk minőségét. A hajszáltermelésért felelős hajhagymákat negatívan érinti a sok fehérje fogyasztás és a stressz. Különféle módszereket alkalmazhatunk a hajproblémák elkerülése érdekében. Nem kell aggódnunk a töredezett haj, vagy a száraz fejbőr miatt, ha vegyszermentes fodrászatot keresünk fel. Biofodrászat tapasztalt szakemberei segítségével magunk mögött hagyhatjuk a hajproblémákat, és újra örülhetünk dús, egészséges hajunknak.

Megbízható kellékekkel, hozzáértéssel és tapasztalattal állunk rendelkezésére a hajproblémák megszüntetése céljából a Bio Novotny Hajgyógyászatnál. Vegyszermentes fodrászatunkban kizárólag természetes alapanyagokból készült termékeket használunk. Tanácsot adunk a töredezett haj, a száraz fejbőr és egyéb hajproblémák megfelelő kezeléséhez. Bármilyen nehézségekkel áll szemben, igyekszünk a lehető legjobb megoldást találni. Informálódjon biofodrászatunk szolgáltatásairól a www.biohajklinika.hu weboldalunkon!

Csökkentse a különféle hajproblémák kialakulásának esélyét, és szüntesse meg a jelenleg fennálló kellemetlenségeket! Válassza biofodrászatunkat, és tegyen hatékonyan egészségéért! Egyeztessen időpontot, és kérdezzen bátran a 06-20-323-7254-es telefonszámunkon!

Comments are closed.