Mit tehetünk hajunk és fejbőrünk egészségéért?

2018 okt 24. | Életmód

Nincs megelégedve haja állapotával? Hajproblémákkal küzd, vagy száraz fejbőre miatt adódnak nehézségei? Fontos, hogy minden lehetséges kiváltó okra figyelmet fordítson, és próbálja a negatívan ható tényezőket kerülni. Vegyszermentes fodrászatban segítik a töredezett haj egészséges állapotának visszaállításában, és a száraz fejbőr helyes kezelésében.

A szép haj egyik titka az egészséges fejbőr, amelyre jellemző az enyhén savas kémhatás, a normális vízvesztés, valamint a megfelelő sejt-újraképződési idő. Bőrünk védi meg szervezetünket a a külvilág káros tényezőitől. Három különböző része más-más feladatokat lát el, amelyeknek gondtalanul kell működniük. Testünk egyik legfontosabb területe a fejbőr, ami megfelelő ápolást igényel. Egészségéről többféle módon gondoskodhatunk. Elengedhetetlen a helyes táplálkozás, a szükséges mennyiségű folyadékbevitel, és a kímélő samponnal történő rendszeres hajmosás. Sajnos kevesen fordítunk elegendő figyelmet fejbőrünkre, pedig ennek állapota nagymértékben meghatározza hajunk minőségét. A hajszáltermelésért felelős hajhagymákat negatívan érinti a sok fehérje fogyasztás és a stressz. Különféle módszereket alkalmazhatunk a hajproblémák elkerülése érdekében. Nem kell aggódnunk a töredezett haj, vagy a száraz fejbőr miatt, ha vegyszermentes fodrászatot keresünk fel. Biofodrászat tapasztalt szakemberei segítségével magunk mögött hagyhatjuk a hajproblémákat, és újra örülhetünk dús, egészséges hajunknak.

Megbízható kellékekkel, hozzáértéssel és tapasztalattal állunk rendelkezésére a hajproblémák megszüntetése céljából a Bio Novotny Hajgyógyászatnál. Vegyszermentes fodrászatunkban kizárólag természetes alapanyagokból készült termékeket használunk. Tanácsot adunk a töredezett haj, a száraz fejbőr és egyéb hajproblémák megfelelő kezeléséhez. Bármilyen nehézségekkel áll szemben, igyekszünk a lehető legjobb megoldást találni. Informálódjon biofodrászatunk szolgáltatásairól a www.biohajklinika.hu weboldalunkon!

Csökkentse a különféle hajproblémák kialakulásának esélyét, és szüntesse meg a jelenleg fennálló kellemetlenségeket! Válassza biofodrászatunkat, és tegyen hatékonyan egészségéért! Egyeztessen időpontot, és kérdezzen bátran a 06-20-323-7254-es telefonszámunkon!