Oldja meg a veszélyes áruk elhelyezését ADR-es hordó vásárlással!

2018 okt 1. | Férfiaknak

Rengeteg veszélyes anyag gyűlik össze munkálatai során? Problémát okoz a megfelelő módon történő elhelyezésük? Netán nincs elegendő tárolóeszköze? Az optimális védelmet igénylő termékeket gondtalanul tarthatja, majd szállíthatja, ha ADR-es hordó vásárlása mellett dönt. Ezeket beszerezheti használt állapotban is, így költséghatékonyan, ugyanakkor biztonságos úton oldhatja meg feladatát.

Számos munkaterületen találhatók veszélyes anyagok, amelyek külön figyelmet igényelnek. Előfordulhat, hogy kifejezetten ilyen árukkal foglalkozunk tevékenységünk során. Bármekkora mennyiségben szükséges ezeket tárolnunk, nélkülözhetetlen a megfelelő kellékek használata. Tisztában kell lennünk az ADR szabályozással. ADR-es hordók vásárlásával könnyedén betarthatjuk az előírásokat, alkalmazásukkal biztosíthatjuk a gondtalan elhelyezést és szállítást, használt ADR-es hordó vásárlásával pedig gazdaságosan oldhatjuk meg a teendőinket.

Megbízható megoldáshoz juthat a veszélyes áruk tárolásához, ha a Beho-Palett Kft.-t választja. Egyszerűen és gyorsan bonyolíthatja le a 200 literes méretű, ADR-es hordók vásárlását. Olcsón juthat hozzá használt, ugyanakkor kiváló minőségű ADR-es hordókhoz. Ha nálunk intézi az ADR-es hordók vásárlását, minden szabálynak eleget tehet. Lehetővé teszik a biztonságos tárolást és szállítást. Érdemes akár egyszerre több ADR-es hordó vásárlása mellett dönteni. Egyénre szabott ajánlatot nyújtunk, így biztos, hogy kedvező feltételek mellett szerezheti be a megfelelő mennyiséget. Az ADR-es hordó vásárlásán kívül lehetőséget adunk a használt raklapokmegrendelésére is. Ezekre az eszközökre szintén nagy szüksége lehet a termékek mozgatása, szállítása során. Bővebb információért látogasson el a www.beho-palett.hu internetes oldalunkra!

Gondoskodjon a veszélyes anyagok megfelelő elhelyezéséről! Tartsa be az előírásokat, és oldja meg a lehető legegyszerűbben ezek szállítását! Használja ki az ADR-es hordó vásárlás előnyeit, és jusson megbízható megoldáshoz! Jelezze felénk igényét, és rendelje meg olcsón a kiváló minőségű eszközöket! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-852-3402-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a beho@beho-palett.hu e-mail címünkre!