Mit kell tudni az olajmentes légkompresszorról?

2018 okt 1. | Technológia

Folyamatosan szüksége van a sűrített levegő előállítására a munkahelyén? Tiszta környezetben dolgozik, ezért ennek megfelelő eszközt igényel? Netán egyéni feladatai megoldására keres megfelelő típusú kompresszort? A fejlett technológiának köszönhetően ma már hozzájuthat olyan olajmentes légkompresszorhoz is, ami zajmentesen működtethető.

Szinte már mindenhol találkozhatunk kompresszorral. A sűrített levegő előállításra alkalmas készülékeket csoportosíthatjuk többféleképpen. Működési elvük szerint más-más célra kiváló a dugattyús, valamint a csavarkompresszor. A legtöbb esetben olajkenésű kompresszorokat használunk, viszont előfordul, hogy nem megengedhető ezek működtetése az adott munkaterületen. A gyógyszeriparban, fogászaton, az élelmiszergyártás területén, és más hasonló környezetben elengedhetetlen a tisztaság fenntartása. Ilyenkor lehet nagy segítségünkre az olajmentes légkompresszor. A speciális anyagból készült elemek biztosítják, hogy kenés nélkül is gondtalanul üzemeljen a kompresszor. Az olajmentes légkompresszor egyszerűen karbantartható, csendes, és előállíthatjuk vele a kimagasló minőségű sűrített levegőt.

A Defém Kompresszor-Technika Kft. munkatársaiként külön figyelmet fordítunk a tisztaságot és zajmentes környezetet igénylő munkaterületekre. Speciálisan kialakított, zajszigetelt spirálkompresszorokkal állunk rendelkezésére. Az olajmentes légkompresszorok e fajtája lehetővé teszi, hogy kényelmesebben láthassa el feladatait. A Renner GmbH által kifejlesztett kompresszorral sokat könnyíthet munkáján. Más típusú kompresszorokat és egyéb légtechnikai kellékeket is kínálunk, ezért érdemes nálunk alaposan tájékozódni. A lehető legmegbízhatóbb termékekkel várjuk, működés során észlelt rendellenesség esetén pedig szintén célszerű hozzánk fordulni. Felkészültek vagyunk a kompresszor javítás terén. Bővebb információért látogasson el a www.kompresszor-technika.hu internetes oldalunkra!

Végezze gondtalanul, egyéni igényei szerint teendőit! Dolgozzon hatékonyan, színvonalasan, a lehető legkevesebb zavaró tényező mellett! Vegye igénybe az általunk nyújtott zajszigetelt, olajmentes légkompresszorokat! Beszerzés és felmerülő kérdések esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-52-411-911-es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk e-mailt az info@kompresszor-technika.hu címünkre!