Használjon Avery öntapadó fóliákat a meghívók és ajándékok készítéséhez!

2018 okt 1. | Üzlet

Szeretné ajándéktárgyait vagy meghívóit egyedi külsővel ellátni? Netán sok termék felcímkézése vár Önre, amihez kiváló minőségű anyagot keres? Az öntapadó matricák és nyomtatható etikettek között találkozhat kifejezetten erre a célra gyártott termékekkel. Avery öntapadó fóliával precízen és könnyedén teljesítheti feladatát.

Bármilyen áruk, ajándékok, meghívók átadása előtt állunk, kiemelt figyelmet szükséges fordítanunk az esztétikai megjelenésre. Rendkívül sokat számít, hogy milyen külsővel rendelkeznek a kellékek, amelyeket átnyújtunk. Akár az üzletünk polcaira kihelyezett, feliratozott termékekről van szó, akár ajándékokról, vagy meghívókról, meghatározó szerepe van a külsőnek. Ebben segítenek az öntapadó matricák és az egyéni igényeink szerint nyomtatható etikettek. Érdemes a könnyen használható, kifogástalan minőségű Avery öntapadó fóliákkal megismerkednünk, amik olyan látszatot keltenek, mintha közvetlenül a felületre nyomtattunk volna.

Kiváló minőségű, sokoldalúan felhasználható öntapadó matricákat és nyomtatható etiketteket kínálunk a Micro-trend Bt.-nél. Széles árukészletünkkel lehetőséget nyújtunk arra, hogy egyszerűen és színvonalasan tudja feladatait ellátni. Termékeink között megtalálhatja az Avery öntapadó fóliákat is, amelyekkel tökéletesen díszítheti a különféle ajándékokat, meghívókat. Ideális megoldást nyújtanak felcímkézéshez. A speciális kialakítású, átlátszó fóliák teljesen egybeolvadnak a háttérrel a felragasztást követően. Bármilyen információt rájuk nyomtathat, így akár köszöntés, meghívás, vagy adatok megjelenítése céljából is kiváló ötlet az Avery öntapadó fóliák mellett dönteni. Elégedett lehet a szép színekkel, a fotorealisztikus képekkel. Többfajta kellék áll rendelkezésére, ezért fontos, hogy beszerzés előtt részletesen tájékozódjon. Informáljuk az alapanyagról, a felületről és a nyomtathatóságról. Látogasson el a www.micro-trend.hu weboldalunkra!

Könnyítsen munkálatain kiváló minőségű, egyszerűen használható kellékekkel! Oldja meg a feliratozást, vagy a díszítést egyedi Avery öntapadó fóliák nyomtatásával! Szerezze be a szükséges mennyiséget kedvező áron! Kérdéseire szívesen válaszolunk, ha keres bennünket elérhetőségeink valamelyikén. Hívjon minket a 06-1-369-0622-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@micro-trend.hu e-mail címünkre!