Szépítse külsejét igényei szerint készülő sminktetoválással!

2018 szept 28. | Nőknek

Sok időt tölt sminkeléssel, hiszen így érzi magát jól a hétköznapokon, és a kiemelkedő alkalmakkor? Nagy könnyebbülést jelentene, ha ezeket a perceket pihenésre, vagy más teendői elvégzésére fordíthatná? Netán szeretné természetes szépségét kihangsúlyozni, de nem tudja, milyen módon tegye? Sminktetoválással minden igényének eleget tehet, ráadásul egyszerű módon lehet szép és tartós sminkje a hét minden napján.

Külsőnk nagyon sokat elárul rólunk, ezért a legtöbben rengeteg időt töltünk a tükör előtt. A megfelelő ruhák kiválasztásán kívül nagy figyelmet igényel a hozzánk illő smink. Nem biztos, hogy minden reggel szívesen festjük magunkat, és az eredmény sem lehet egyforma. Megkímélhetjük magunkat ettől a tevékenységtől, és több percünk maradhat a pihenésre, ha sminktetoválás mellett döntünk. Szemöldök-, vagy szájtetoválással, illetve más hasonló eljárásokkal kiemelhetjük természetes szépségünket. Tisztálkodás, vízi sportok, napozás és takarítás közben sem kell aggódnunk a változás miatt.

Fájdalommentesen és biztonságosan érheti el a természetes hatású szépséget, ha az Erika Szépségszalonban igényli a sminktetoválás elkészítését. A legjobb minőségű Long-Time-Limer és Silver Line készülékeket alkalmazzuk munkáink során. Ingyenesen vállaljuk a sminktetoválás tervezését, így kötelezettség nélkül gondolkodhat el a kiváló lehetőségeken. Az első kezelést követően három hónapon belül ingyenesen végezzük a korrekciót. Szemöldöktetoválás, szájtetoválás és szemkontúr igénye esetén egyaránt a rendelkezésére állunk. Egyéb kozmetikai kezeléseket is nyújtunk, amelyekről szintén részletesen tájékozódhat. Informálódjon a www.erikaszepsegszalon.hu internetes oldalunkon!

Legyen nap, mint nap elégedett a megjelenésével! Tegyen a szép külsőért megbízható és tartós módszerekkel! Használja ki a sminktetoválás előnyeit, és hangsúlyozza ki természetes szépségét! Egyeztessünk időpontot, és beszéljük meg a részleteket személyesen! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-35-300-760-as telefonszámunkon, vagy írjon üzenetet az info@erikaszepsegszalon.hu e-mail címünkre!