Itt az új szezon: az új csapatnak új mezekre lesz szüksége! Elintézzük a mez feliratozást!

2018 szept 28. | Sport

Az iskolai focicsapatoknak, vagy egyéb sportcsapatoknak nem véletlenül olyan óriási a népszerűsége. A meccsek az egész iskolát lelkesítik, képesek összekovácsolni a tanulókat, fokozni az összetartást, és nem utolsó sorban dicsőséget, díjakat hozni a tanintézménynek. Nem is olyan meglepő, ha évről-évre, szezonról-szezonra minden új és régi sportrajongó tanuló leghőbb vágya az, hogy bekerülhessen az aktuális csapat tagjai közé, maga is részt vehessen az edzéseken, meccseken, és kivegye a részét a sikerért vívott küzdelemből.

Amikor a nyári szünetnek vége, elérkezik az ősz és vele együtt az újabb szezon is, megkezdődnek a válogatások, az új csapat megszervezése. Amikor összeállt, még egy nagyon fontos dolog hátra van, másként bele sem lehet kezdeni az alapozó edzésekbe, ez pedig nem más, mint a mez feliratozás.

A mez feliratozásra akár évente szükség lehet, hiszen minden egyes meznek névre szólónak kell lennie. Hogyan nézne az ki, ha egyik-másik játékos nevének a helyén egy nagy üres hely tátongana, a pályán pedig név nélkül kergetnék a labdát? Ennél már csak az a rosszabb, ha valaki másnak a mezében kénytelen játszani valaki. Egyik rosszabb lehetőség, mint a másik.

Ehelyett inkább forduljon hozzánk bizalommal, és a www.stepkft.hu weboldalon található honlapunkat felkeresve tegye meg az első lépéseket a mez feliratozás megrendeléséhez! Garantáljuk, hogy minden csapattag maradéktalanul elégedett lesz a maga mezével, és a közönség is oda lesz majd a csapat megjelenéséért, a mez feliratozásnak hála!

Cégünk, a Step Kft. a legkorszerűbb nyomdatechnológiával és a legmodernebb berendezések használatával gyönyörűen kidolgozott, tartós mez feliratokat állít elő minden megrendelőnek. Amennyiben precíz, megfizethető áron elkészülő mez feliratozást szeretne megrendelni, keressen fel minket bizalommal! Ha kérdése van mez feliratozással kapcsolatban, vagy egyéb szolgáltatásaink iránt érdeklődik, hívjon  minket a +36-94-345-234-es, a +36-94-509-087-es, illetve a +36-30-969-0322-es telefonszámokon, vagy pedig írjon üzenetet az info@stepkft.hu e-mail címre!