Állítsa vissza az eredeti állapotot homokfúvással!

28 szeptember 2018
 szeptember 28, 2018
Állítsa vissza az eredeti állapotot homokfúvással!
Kategória Technológia

Nincs jó állapotban kőből faragott kerítése vagy szobra, felülettisztításra van szüksége? A homokfúvás technológiája kiváló megoldást nyújt a legtöbb esetben. Festéket és rozsdát is eltávolíthat, így visszaállíthatja az adott elem eredeti állapotát. Szobor vagy más hasonló építmény felújítása alkalmával kiváló ötlet homokfúvást alkalmazni.

Kő elemekkel szinte mindenhol találkozhatunk. A családi ház, kerítés lábazata, szobrok és emlékművek mind gyakran készülnek kőből, ám bizonyos idő után szükség van a tisztításukra, hiszen vegyi, szerves vagy szervetlen szennyeződések boríthatják be őket. A szennyezés miatt felületük eltömődik, amit célszerű időközönként alaposan megtisztítani. Erre a célra szolgálnak a nagy nyomású vizes tisztítások, valamint a szemcseszórásos eljárások. Látvány és állapotmegőrzés szempontjából is elengedhetetlen az alapos tisztítás, azonban nagyon fontos, hogy figyelembe vegyük az anyagok összetételét. Komoly károkat okozhatunk egy szoborban, vagy sérülésnyomokat hagyhatunk a kerítésen, egy emléktáblán, ha nem megfelelő módszert alkalmazunk. Mindenképp szakemberre érdemes bíznunk a feladatok ellátását. A legjobb lehetőségek egyike a homokfúvás, ami többféle anyagtípuson használható. Tisztítás, felületelőkészítés esetén a legkiválóbb eljárás.

A legkifinomultabb technikával, nagy tapasztalattal és hozzáértéssel látjuk el a kőtisztítást, restaurálást és egyéb hasonló munkálatokat. Cégünk, a DÓR Kőfaragó és Kőrestauráló Kft. csapata felkészülten áll rendelkezésére! Rendszeresen alkalmazzuk a homokfúvás technológiáját, így könnyedén teljesítjük a különféle felülettisztítási feladatokat. Rozsda- és festékeltávolítás, fémfelület tisztítás igénye esetén szintén a homokfúvás a legjobb döntés. Kiváló eredményt érhet el, amennyiben bennünket bíz meg. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.dorkft.hu weboldalunkon!

Hozza rendbe kő elemei állapotát, szabaduljon meg a nem kívánatos szennyeződésektől könnyedén! Fordítson kiemelt figyelmet a felületvédelemre! Homokfúvás igénye esetén, és egyéb teendők ellátása ügyében keressen fel bennünket! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-912-3031-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk e-mailt a dorkft@gmail.com címünkre!

Comments are closed.