Állítsa vissza az eredeti állapotot homokfúvással!

2018 szept 28. | Technológia

Nincs jó állapotban kőből faragott kerítése vagy szobra, felülettisztításra van szüksége? A homokfúvás technológiája kiváló megoldást nyújt a legtöbb esetben. Festéket és rozsdát is eltávolíthat, így visszaállíthatja az adott elem eredeti állapotát. Szobor vagy más hasonló építmény felújítása alkalmával kiváló ötlet homokfúvást alkalmazni.

Kő elemekkel szinte mindenhol találkozhatunk. A családi ház, kerítés lábazata, szobrok és emlékművek mind gyakran készülnek kőből, ám bizonyos idő után szükség van a tisztításukra, hiszen vegyi, szerves vagy szervetlen szennyeződések boríthatják be őket. A szennyezés miatt felületük eltömődik, amit célszerű időközönként alaposan megtisztítani. Erre a célra szolgálnak a nagy nyomású vizes tisztítások, valamint a szemcseszórásos eljárások. Látvány és állapotmegőrzés szempontjából is elengedhetetlen az alapos tisztítás, azonban nagyon fontos, hogy figyelembe vegyük az anyagok összetételét. Komoly károkat okozhatunk egy szoborban, vagy sérülésnyomokat hagyhatunk a kerítésen, egy emléktáblán, ha nem megfelelő módszert alkalmazunk. Mindenképp szakemberre érdemes bíznunk a feladatok ellátását. A legjobb lehetőségek egyike a homokfúvás, ami többféle anyagtípuson használható. Tisztítás, felületelőkészítés esetén a legkiválóbb eljárás.

A legkifinomultabb technikával, nagy tapasztalattal és hozzáértéssel látjuk el a kőtisztítást, restaurálást és egyéb hasonló munkálatokat. Cégünk, a DÓR Kőfaragó és Kőrestauráló Kft. csapata felkészülten áll rendelkezésére! Rendszeresen alkalmazzuk a homokfúvás technológiáját, így könnyedén teljesítjük a különféle felülettisztítási feladatokat. Rozsda- és festékeltávolítás, fémfelület tisztítás igénye esetén szintén a homokfúvás a legjobb döntés. Kiváló eredményt érhet el, amennyiben bennünket bíz meg. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.dorkft.hu weboldalunkon!

Hozza rendbe kő elemei állapotát, szabaduljon meg a nem kívánatos szennyeződésektől könnyedén! Fordítson kiemelt figyelmet a felületvédelemre! Homokfúvás igénye esetén, és egyéb teendők ellátása ügyében keressen fel bennünket! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-912-3031-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk e-mailt a dorkft@gmail.com címünkre!