Intel 8. generációs processzorral szerelt PC-k

2018 szept 4. | Technológia

Idén januárban jelentették be az Intel processzorcsaládjának legújabb tagját, a 8. generációs Intel® Core™ processzort. Azok számára, akik új számítógép vásárlásában gondolkodnak, leírjuk, hogy miért érdemes Intel 8. generációs processzorral felszerelt PC-t választani.

Az Intel 8. generációs processzorral felszerelt PC-k prémium színvonalú adatfeldolgozást, illetve grafikus teljesítményt biztosítanak, és mivel egy mobil processzorról van szó, a vékony és könnyű gépekhez is ideálisan alkalmazhatók. Az Intel 8. generációs processzorral felszerelt PC-k emellett magas szintű feldolgozó kapacitással, megjelenítési képességekkel és memóriateljesítménnyel rendelkeznek.

Azoknak ajánlott Intel 8. generációs processzorral felszerelt PC-t választaniuk, akik nagy felbontású játékokat futtatnának rajta, vagy tartalomgyártásra használják a gépet. Különálló grafikus kártyájának köszönhetően az ilyen processzor alkalmas az AAA-kategóriás játékok 4K-ban való futtatására, emellett a 3D videók vágására és renderelésére is. Az Intel 8. generációs processzorral felszerelt PC-k gyakorlatilag mindenre képesek, jelenleg kevés más processzor érhet a produktivitásuk nyomába.

Ha egy ilyen processzorral ellátott gépet szerzünk be, akkor azt a munkavégzéstől kezdve a szabadidős tevékenységeken át bármire használhatjuk. Megéri Intel 8. generációs processzorral felszerelt PC-t vásárolni, hiszen így nem korlátoz minket többé a gép véges kapacitása, és nem okoz feszültséget az, hogy valamilyen programot nem tud futtatni a PC-nk. Egy ilyen processzorral ellátott gépbe mindenképp érdemes befektetni, mert hosszú éveken keresztül élvezhetjük a csúcstechnológia előnyeit.

Megbízható helyről vásárolná meg az új, Intel 8. generációs processzorral felszerelt PC-jét? Forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el honlapunkra, a www.foramax.hu webcímre, és tekintse meg webáruházunk széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-92-318-910-es és a 06-20-316-3637-es telefonszámok valamelyikén, illetve az info@foramax.hu e-mail címen!