Óvja üzlete biztonságát távfelügyelettel!

2018 szept 3. | Technológia

Egy üzletet bármikor érhet valamilyen kár, rongálás, lopás vagy egyéb incidens. A tulajdonos nem lehet ott a helyszínen a nap minden percében, ez természetesen kivitelezhetetlen terv. A megoldás az, ha az üzlete biztonságát olyan szakemberekre bízza, akiknek az a hivatásuk, hogy a vagyonvédelmet hatékonyan fenntartsák.

Gondoljon bele, mennyivel könnyebb úgy vezetni a vállalkozását, hogy közben nem kell folyton amiatt aggódnia, mi történik, ha nincs ott, hogyan fogja megoldani a hirtelen jött problémákat! Mit kínál Önnek egy olyan cég, ami kifejezetten ezzel foglalkozik? Választhat távfelügyelettel kapcsolatos szolgáltatást, illetve videomegfigyelést is.

A távfelügyelet azt jelenti, hogy az üzletet gyakorlatilag a nap 24 órájában éber szemek őrzik. A cég összeköttetésben áll az üzletben felszerelt riasztórendszerrel, ennek köszönhetően állandóan fogadni tudja a riasztórendszer jelzéseit. Ha valami történik, az azonnal eljut az irodába és rögtön kivizsgálásra kerül. Hogyan? A cég kiküldhet például egy járőrt a helyszínre, hogy ellenőrizze, minden rendben van-e, de egyértelmű jelek alapján közvetlenül értesítheti a rendőrséget is. A rongálóknak, tolvajoknak, betörőknek így gyakorlatilag esélye sincs, az Ön értékei pedig biztonságban vannak a nap minden percében. A videomegfigyelés segítségével a cég közvetlen élő képet kap a felszerelt kamerák által az üzlet belső tereiről, illetve a környékéről, ennek köszönhetően semmiről nem marad majd le és időben intézkedhet.

A www.securet.hu weboldalon biztonságtechnikai cégünk tevékenységét, szolgáltatásait és referenciáit ismerheti meg! Ha úgy döntött, hogy hatékony lépéseket szeretne tenni üzlete, vállalkozása védelme érdekében, forduljon hozzánk bizalommal! Távfelügyelet és videomegfigyelés mellett még számos lehetőséget kínálunk ügyfeleinknek, ha biztonságról, illetve vagyonvédelemről van szó! A részletekért bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, hívjon minket a +36-1-226-4050-es és a +36-70-313-313-5-ös telefonszámok egyikén vagy írjon az securet@securet.hu e-mail címre!