Öntvény javítás költséghatékonyan és eredményesen? Megoldjuk!

3 szeptember 2018
 szeptember 3, 2018
Kategória Technológia

Acélból, fémből, sárgarézből, bronzból sokféle alkatrész készül, amiket széles körben alkalmaznak és használnak az iparban, mezőgazdaságban vagy egyéb területeken. Ezektől az öntvényektől azt várják el, hogy bírják a megpróbáltatásokat és sokáig állják a sarat. Mégis bekövetkezhet egy hirtelen sérülés vagy az idő múlásával az alkatrész elöregedik, és az öntvénynek látszólag vége.

Hozzáértő öntvény javítással meg lehet menteni a sérült alkatrészt. Leggyakrabban a vasból készült öntvények sérülnek meg és törnek el váratlanul. Az anyaguk rideg, sok szenet tartalmaz, nehezen képes ellenállni az erőhatásoknak. Minden öntvény más, az alapanyaguk és a típusuk egyaránt meghatározza az öntvény javítás módját. A leggyakrabban hideg hegesztéssel oldják meg a szakemberek a kötés kialakítását, amit nikkel pálcával végeznek, ha a cél a sérült, törött részek összeillesztése. Természetesen nem ez az egyetlen módszer az öntvény javításhoz, használatban van még a Metalock eljárás, lánghegesztés vagy a kemény forrasztás is szóba jöhet. Érdemes végiggondolni, adott helyzetben melyik a legelőnyösebb módszer.

Amenyiben úgy dönt, hogy a költséghatékony megoldást választja, és ad egy esélyt az öntvény javításnak, nézzen körül honlapunkon, melyet a www.weldtech.hu webcímen ér el!  A legmagasabb szakmai tudással, releváns szakmai tapasztalattal és a legkorszerűbb eszközökkel, berendezésekkel végezzük el a ránk bízott munkákat, köztük az olyan feladatokat is, mint amilyen az öntvény javítás. Nem véletlenül büszkélkedhetünk annyi elégedett ügyféllel, hiszen minden esetben igyekszünk a maximumot és tudásunk legjavát nyújtani.

Ha még nem mondott le a sérült öntvényről és szeretné kikérni szakember véleményét a javítással kapcsolatban, bízza ránk ezt a feladatot! Forduljon hozzánk bizalommal, és kérjen árajánlatot öntvény javításra elérhetőségeink egyikén, írjon nekünk a weldtech@weldtech.hu e-mail címre vagy hívjon minket a 06-30-267-7862-es telefonszámon!

Comments are closed.