Ezek lehetnek a targoncajavítás előjelei: Mikor van szükség szerelőre?

2018 szept 3. | Technológia

Akár kezdő targoncakezelő valaki, akár évek óta használja az eszközöket, sosem árthat egy átfogó ismertető arról, milyen meghibásodások léphetnek fel egy targonca esetében és mikor van szükség valóban targoncajavításra.

A dízeltargoncák esetében előfordulhat, hogy a targonca nem akar elindulni, pedig előzőleg még semmi jelét nem mutatta a meghibásodásnak. Alapvető intézkedés, hogy ellenőrizzük, van-e a targoncában üzemanyag. Ha ez rendben van, nézzük meg, nincs-e víz az üzemanyag szűrőben. Ha víz nem is, előfordulhat, hogy levegő került a rendszerbe, és ezért nem indul. A targoncajavítás szükségességét jelzi, ha a motor túlmelegedett vagy a kerék teszi ugyanezt, gond lehet a kézifékkel, illetve a hűtő teljesítményével.

Elektromos targoncák esetében a probléma jele lehet, ha az akkumulátor nem működik. Előfordulhat, hogy a töltővel van gond, ha nem töltenek, rossz lehet a csatlakozás vagy hibás a csatlakozó.

A www.targoncaszalon.hu weboldalon megismerheti cégünk, a Tibatech Kft. szolgáltatásait, és eldöntheti, hogy melyikre van szüksége aktuálisan. Amennyiben már rendelkezik saját targoncával, szívesen látjuk szervizünkben, ha úgy adódik, hogy targoncajavításhoz van szüksége megbízható csapatra. Ha saját targoncái vannak, akkor Ön is tudja, hogy egy munkagép esetében természetes dolog a meghibásodás. Elektromos vagy benzinnel működő targonca esetén is különböző típusú meghibásodások léphetnek fel, amiknek a javítását mindenképpen szakemberre kell bízni.

Munkatársaink egy alapos felmérést követően megtalálják és azonosítják a benzines vagy az elektromos targonca hibáját és a lehető leggyorsabban ki is javítják azt. Amennyiben gyors és költséghatékony targoncajavítást szeretne, abban az esetben lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot cégünktől! Hívjon minket bizalommal a +36-30-277-12-52-es telefonszámon vagy írjon az info@targoncaszalon.hu e-mail címre, munkatársaink rendelkezésére állnak!