A sűrített levegő kezelés szükségességéről és annak előnyeiről röviden

2018 aug 30. | Technológia

A sűrített levegő egy jól ismert és népszerű energiaforrás, ami tiszta energiának felel meg, és amit a környezeti levegőből nyernek. A sűrített levegőt kompresszorok, illetve a működtetésükhöz szükséges elektromos áram segítségével lehet előállítani.

Az atmoszferikus levegőt a kompresszorok az előre meghatározott nyomásértékre sűrítik, amit aztán megadott célokra használnak fel. Létfontosságú a sűrített levegő tisztasága, ehhez kihagyhatatlan lépés a sűrített levegő kezelése. A sűrített levegőt az előállítás során beszennyezheti por, olaj, oldószergőz, víz, de kenőolaj és kopási részecskék is, ami hatással van a tisztaságára és a minőségére is. A megfelelő sűrített levegő kezelés rengeteg előnnyel jár, hiszen kisebb vele a karbantartási költség és idő, kevesebb a meghibásodás, a sűrített levegőt fogyasztó eszközök, gépek élettartama hosszabb lesz, a levegő jobb minőségűvé válik. A sűrített levegő kezeléséhez speciális rendszert kell összeállítani, a felhasználási területhez igazítva azt, a rendszer részei lehetnek különböző szűrők, szeparátorok és szárítók.

A www.legbolt.hu weboldalon széles kínálatunkból válogathat, elsősorban sűrített levegővel kapcsolatos berendezések és eszközök között. Kompresszorok, légtartályok, szárító berendezések, hálózati sűrítők és légszerszámok mellett olyan kiegészítőket is rendelhet tőlünk, mint a szeparátorok, amik a felesleges, szennyező anyagokat kivonják a sűrített levegőből.

Keressen minket bizalommal, és válogasson kiváló, megbízható termékeinkből, ha sűrített levegő kezeléséhez, előállításához, illetve használatához tervezett berendezések iránt érdeklődik! Szívesen segítünk kiigazodni kínálatunkban, illetve, hogy a legjobb döntést hozhassa meg a vásárlás előtt, kérje bátran szakértőink tanácsát! Amennyiben úgy érzi, hogy nincs minden információ a birtokában a választáshoz, hívjon minket a 06-96-593-345-ös telefonszámon vagy írjon nekünk üzenetet honlapunkon keresztül!