Zajtalan lefolyórendszerek hangcsillapított cső (S-line) használatával!

2018 júl 31. | Technológia

Mindannyian csendre és pihenésre vágyunk egy hosszú nap után, otthonunk négy fala közé hazatérve azonban ezt nem mindig kapjuk meg. Különösen akkor nem, ha olyan épületben lakunk, ahol több lakást terveztek egymás mellé. A társasházakban szomszédok élnek egymás mellett, és nagyon változó, hogy mennyire zavartalanul; az épület tervezésétől és kivitelezésétől is függ, hogy mennyire élhető, csendes és nyugodt benne az élet. A vékony falak, a rossz hangszigetelés, vagy akár a helytelenül megválasztott szennyvízelvezető- és lefolyócsövek is ronthatják az épület komfortját.

A falakban futó csövek is lehetnek zajosak, amiknek az a feladatuk, hogy a vizet, illetve a szennyvizet továbbítsák és elvezessék. Ha nem korszerű elemekből áll össze a vízvezetékrendszer, abból is újabb zajforrás válhat. A hangcsillapított csövek (S-line) használatával ez nem történhet meg!

A www.pestan.eu címen megtalálja a Pestan Kereskedelmi Kft. honlapját, ahol széles választékból rendelhet műanyag, PVC, polipropilén és polietilén termékeket, többek közt hangcsillapított csöveket (S-line) is. Keressen meg minket bizalommal és rendeljen olyan cégtől megbízható csöveket, ami már majdnem harminc éve foglalkozik ezzel!

Rendeljen tőlünk hangcsillapított csöveket (S-line), és cserélje le a lakóépület csöveit olyan korszerű darabokra, amikben a víz hangtalanul közlekedhet! A hangcsillapított csövek (S-line) speciális kialakításuknak köszönhetően bármilyen környezetben alkalmazhatóak. A gumis bilincsek lehetővé teszik, hogy a lefolyórendszer teljesen hangtalanul működhessen, illetve csökkenjen a rendszer működésének hangja.

Ha érdeklődik a hangcsillapított csövek (S-line) iránt, akkor nálunk mindent beszerezhet, amire szüksége lesz a csendes lefolyórendszer kiépítéséhez. Ha kérdése lenne a termékeinkkel, vagy a vásárlás menetével kapcsolatban, akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és kérjen részletes tájékoztatást! Hívja a +36-70-409-8862-es telefonszámunkat, vagy írjon üzenetet a pestan@pestan.eu e-mail címre!