Modern és praktikus választás a szalagfüggöny otthonra!

2018 júl 31. | Lakberendezés

A szalagfüggönyöket elsősorban irodákba tudja elképzelni a legtöbb ember, ahol a széles ablakok üvegfelületeit fedik le velük. Tagadhatatlanul elegáns és nagyon praktikus megoldás üzleti környezetben a szalagfüggönyök alkalmazása, de vajon az otthoni felhasználásával mi a helyzet?

A szalagfüggönyöket egyre többen akasztják saját ablakaikra és ajtóikra, hiszen kifinomult megjelenést, elegáns dekorációt és letisztult képet kölcsönöznek egy lakás külsejének és belsejének egyaránt. A szalagfüggönyök nem csak egyszerűségükben nagyszerűek, hanem egyéb előnyökkel is rendelkeznek: nagy színválasztékban kaphatóak, anyaguk strapabíró, szerkezetük hosszú évekig megbízhatóan működik. Nem ritka, hogy egy szalagfüggöny akár 10 évig is képes ellátni a feladatát zavartalanul. Portaszító, nem igényel szinte semmilyen karbantartást, egyszerűen tisztítható árnyékoló. A szalagfüggönyöket ma már motoros változatban is gyártják, még kényelmesebbé téve ezzel a kezelésüket.

A ROLÓ 2000 Kft. weboldalán, a www.rolodiszkont.hu címen széles választékot talál árnyékolástechnikai termékekből mindenki, akik munkahelyüket, vagy otthonukat szeretnék felszerelni. Forduljon hozzánk bizalommal, és garantáljuk, hogy megtalálja azt az árnyékolót, ami a legjobban illik az ablakaira! Igényes, megbízható, kedvező árakon kínált termékeink között Ön is rátalálhat arra a redőnyre, reluxára, rolettára, sávrolóra, vagy épen szalagfüggönyre, ami a legjobban passzol ízléséhez, stílusához, és persze annak a helyiségnek és ablaknak az adottságaihoz, ahova szánja. Ne hanyagolja el ablakait sem; fordítson rájuk legalább akkora figyelmet, mint szobái bebútorozására, illetve dekorálására!

Ha szeretne többet megtudni szalagfüggönyeinkről, vagy többi termékünkről, nem kell mást tennie, mint felvenni velünk a kapcsolatot feltüntetett elérhetőségeink egyikén és feltenni a kérdéseit! Írjon nekünk üzenetet az info@rolodiszkont.hu e-mail címre, vagy pedig hívjon minket a 06-20-540-1313-as telefonszámon!