Ha azt szeretné, hogy hajója sokáig működjön, használjon megbízható hajó olajokat!

2018 júl 31. | Technológia

A motoroknak szüksége van kenőanyagra ahhoz, hogy ne kopjanak el idő előtt, tehát ahhoz, hogy úgy tudjanak működni, ahogyan azt a tulajdonosaik elvárják tőlük. Mindenféle motorhoz elengedhetetlen az ilyen jellegű kiegészítő adalék: autóhoz, traktorhoz, hajóhoz egyaránt.

A kenőanyagok oda kerülnek, ahol az egymással érintkező alkatrészek egyébként kopást produkálnának. Működés közben minden ilyen területen surlódás képződik, a terület pedig felmelegszik. Az anyag ennek köszönhetően gyorsabban elhasználódik, a nagyobb igénybevétel következtében rövidebb idő alatt öregszik, de ez megelőzhető a rendszeres kenéssel. A kenőanyagok elvezetik a súrlódási hőt, csökkentik a súrlódást és a kopást.

A hajó olajok is pontosan ezt teszik, és persze ezekből is a legjobbat ajánlott megvenni, hiszen mit sem ér a színvonalas termék, ha rosszul választunk. Olyan hajó olajat vásároljon, ami az Ön hajójához illik! A hajó olajok kiválasztásáról többet is megtudhat a hajó típusának ismeretében.

A Golden Lube Kft. weboldalán, a www.olajborze.hu címen cégünk webáruházába érkezik, ahonnan szabadidős, vagy hobbi járművei számára is azonnal megrendelheti azokat az olajokat, amikkel megőrizheti járművei kondícióját. Széles választékkal várjuk Önt is, ha az a célja, hogy gyorsan beszerezze azt, amit eltervezett. Az olajokat raktárról indítjuk útjukra, és kizárólag hologramos, eredeti termékeket küldünk, amik 24 órán belül meg is érkeznek. Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen igazán kedvező áron hajó olajokat! Gondoskodjon vízi járműve hosszú élettartamáról, alkatrészei megfelelő ápolásáról, és arról, hogy a motor megbízhatóan működjön!

Ügyelünk arra, hogy hajó olajokból is megfelelő választékot biztosítsunk ügyfeleinknek, és persze arra is, hogy a legjobbat kínáljuk a hajók számára. Ha még mindig van kérdése, nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot! A 06-30-264-1907-es  telefonszámon, illetve az info@goldenlube.hu e-mail címen elérhet minket!