A megbízható födém szigeteléssel járó előnyökről

2018 júl 31. | Technológia

Korszerű fűtési rendszert használ, mindig ügyel arra, hogy ne maradjanak nyitva nyílászárók, miközben megy  a fűtés, igyekszik korszerű hőszigeteléssel megtartani a felfűtött ház hőjét? Mindent megtesz azért, hogy gazdaságos és hatékony legyen az otthona energiahasználata? Biztos benne? Mi a helyzet a födém szigeteléssel? A hőszigetelést nem elég a falakra és a nyílászárók környékére korlátozni, elengedhetetlen kiterjeszteni azt a padlásra, illetve a födémre is. Ahol az épületben van padlás, ott rengeteg fűtési energiát lehet elvesztegetni a hiányzó födém szigeteléssel. A meleg levegő ugyanis felfelé száll és felfelé távozik is. Ha nincs, ami bent tartsa, jelen esetben a födém szigetelés, akkor 20-30 %-ot is elveszíthetünk a fűtésre fordított energiából, ezzel párhuzamosan pedig a rezsi összegéből is.

A megoldás a megbízható födém szigetelés, aminek köszönhetően az épület szigetelése tökéletesen megbízhatóvá válik. A további előnyök közé tartozik az is, hogy ezzel a lépéssel sikeresen ki lehet küszöbölni a hőhidakat és ennek köszönhetően megelőzni a penészesedés kialakulását. Tehát egyszerre tudunk sokat tenni a komfortos otthonért,  az alacsonyabb rezsiért és a ház értékének megőrzéséért is. Mindezért nem kell vagyonokat kifizetnie, ugyanis a födém szigetelés minimális összegből megvalósítható.

A www.szigetelescelluloz.hu weboldalon mindent egy helyen magtalál, ami egy modern, megbízható és színvonalas födém szigeteléshez kellhet. Korszerű szigetelő anyagot, megfizethető árakat, kiemelkedő szakmai tudással rendelkező csapatot és rövid határidőket egyaránt biztosítunk ügyfeleinknek. Megéri minket választani, mert már számos lelkiismeretesen kivitelezett munkával a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy nem fog csalódni a födém szigetelés színvonalában.

Ha részletekre kíváncsi, tájékozódjon weboldalunkon vagy forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink valamelyikén! Írhat üzenetet az info@celluloz-hoszigeteles.hu e-mail címre és hívhat is a +36-70-701-1479-es telefonszámon, szívesen segítünk szakmai kérdésekben!