Támogassa gyermeke személyiségfejlődését magánóvodában, Zuglóban!

2018 júl 30. | Életmód

Gyermeke hamarosan óvodás lesz, és nem tudja, hova érdemes beíratni? Netán nincs megelégedve a jelenlegi óvodával, és szeretné máshova vinni a kicsit? Egy zuglói magánóvodával teljes mértékben elégedett lehet, támogathatja a gyermek egyéni képességeinek kibontakoztatását, és felkészítheti őt az iskolás évekre is!

Az óvodában töltött évek nagyon fontos szerepet játszanak a kicsik életében, hiszen ebben az időszakban készülnek fel az iskolára. Érdemes alaposan átgondolnunk, hogy pontosan hova íratjuk be gyermekünket. A kulturális fejlődés és a szórakozás egyaránt nélkülözhetetlen. Napjainkban már találhatunk olyan óvodát is, ahol lehetőséget adnak az angol tanulásra gyerekeknek. Minél több egyéni képességet fejlesztő szolgáltatást nyújtanak, annál eredményesebb lehet a gyermekünk.

Az Óvó Klub Közhasznú Nonprofit Kft. magánóvodája fontosnak tartja, hogy minden kisgyermek szeretetet és tiszteletet kapjon és tapasztaljon. Igyekszünk stresszmentes, ugyanakkor fejlődésre ösztönző közeget teremteni. Tisztában vagyunk vele, milyen nagy szerepe van napjainkban a nyelvtanulásnak, éppen ezért külön gondot fordítunk az angol nyelv oktatására. Az angol tanulás gyerekeknek játékos módon zajlik, így könnyedén elsajátíthatják a szükséges ismereteket az egészen kicsik is. Számos lehetőséget nyújtunk a szórakozásra, amelyek során fizikai és szellemi téren is fejlődhetnek a gyerekek. Tudjon meg többet zuglói magánóvodánkról és színvonalas szolgáltatásainkról a www.ovoklub.hu internetes oldalunkon!

Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy gyermeke a lehető legjobb színvonalú képességfejlesztő programokon vegyen részt! Válassza meg gondosan, hogy hova íratja be a kicsit, hiszen ezen múlik a jövője! Bízza felkészült pedagógusainkra gyermekét magánóvodánkban, Zuglóban! Felmerülő kérdései esetén keressen bennünket bizalommal a 06-1-220-8232-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az ovoklubmaganovi@gmail.com e-mail címünkre!