Nyaralni indul? Bízza kisállat panziónk gondjaira kedvencét!

2018 júl 30. | Életmód

Itt a nyár és vele együtt az utazás, kikapcsolódás ideje. Ilyenkor sokan döntenek úgy, hogy távolabbi úticélokat választanak, repülővel, vonattal utaznak, és ismeretlen tájakat fedeznek fel, messzi országokban. Egy kisállat tulajdonos számára azonban az utazás nem olyan egyszerű. Mi lesz a kutyussal, a cicával vagy más háziállattal, amíg a gazdi nyaral? Vannak, akik semmiképpen sem szeretnék magukra hagyni kedvencüket, míg távol vannak, de azt sem szeretnék, hogy másoktól kelljen szívességet kérni kedvencük felügyeletéhez, illetve ellátásához.

A legtöbb gazdi sülve-főve együtt van a kisállatával, és ha teheti, mindenhová együtt mennek. Egy nyaralás, különösen akkor, ha messzire szólít, már nemcsak kényelmetlen lehet az állatnak, de veszélyes is. Repülővel utazni bonyodalmas dolog, sok helyen pedig nem biztosítanak szállást az állatok számára. Ha úgy dönt, hogy kedvence nélkül utazik, nem kell miatta aggódnia, hozza el kisállat panzióba!

Sümegen található kisállat panziónkban minden kedvenc megkapja a legjobb ellátást arra az időre, amíg a gazdit várja vissza a nyaralásból. Nem kell aggódnia, mert a kedvence minden szempontból a lgmagasabb színvonalú szolgáltatásokban részesül majd. Teljes körűen felszerelt kisállat panziónkban gondoskodással, szeretettel vesszük körbe a gondjainkra bízott állatokat és nívós környezetben vigyázunk rájuk.

A www.doghotel.hu weboldalon meggyőződhet arról, hogy nekünk valóban az az első, hogy kisállat panziónk a legmagasabb szinten gondoskodjon a nálunk megszálló kutyusokról és cicusokról. Kinti és benti szállást, kifutót, fűtött helyiségeket is biztosítunk az évszaktól függően. Igény szerint egyedi étrendet is összeállítunk, 24 órás felügyeletben vigyázunk az állatokra. Ha pedig valemelyikük megbetegszik,  állatorvost is biztosítunk számára.

Amennyiben érdeklődik kisállat panziónk szolgáltatásai iránt, ne habozzon minket megkeresni, és bízza ránk szeretett kedvencét utazásai ideje alatt is! Úgy fogunk gondoskodni róla, mintha a sajátunk lenne, ezt garantáljuk! Elérhetőségeinken bővebb tájékoztatást kérhet kisállat panziónkról, hívjon minket a +36-20-393-1225-ös és a +36-20-421-5893-as telefonszámok egyikén vagy írjon nekünk az info@doghotel.hu e-mail címre!