Kisállathamvasztás: a végső búcsú legtiszteletteljesebb formája

2018 júl 30. | Nőknek

Nincs kétség afelől, hogy egy házi kedvenc elvesztése legalább ugyanakkora fájdalommal jár, mintha az ember egy rokonát, barátját, vagy közeli hozzátartozóját veszítené el. Mivel az együtt töltött évek rendkívül meghatározóak, nem csoda, hogy az állat tulajdonosa méltó körülmények között szeretne végső búcsút venni szeretett macskájától, vagy kutyájától. Ebben az esetben a legmegfelelőbb lépés, ha a kisállathamvasztás mellett dönt.

A kisállathamvasztást nem véletlenül választják egyre többen, ugyanis a gazdinak egyáltalán nem kell közreműködnie benne, mert a hamvasztást végző szakemberek mindenről gondoskodnak a szolgáltatás igénybevételekor. Korábban, egy hagyományos temetés esetében az állat tulajdonosa szinte kínokat élhetett át, amikor saját magának kellett a testet elhelyeznie a megásott gödörben, ráadásul a temetés csak azok számára volt adott, akik ehhez megfelelő kerthelyiséggel is rendelkeztek. A társasházakban, panelekben lakó állattulajdonosoknak kompromisszumot kellett kötni az élethelyzetükkel, és meg kellett válniuk a testtől. Ezt nem mindenki képes elviselni, így már ebből a szempontból is megfelelő választásnak bizonyul a kisállat hamvasztása, hiszen az urna mindig a gazdival maradhat, és később még mindig dönthet úgy, hogy eltemeti valahol a hamvakat tartalmazó edényt, ha körülményei engedik.

A kisállat hamvasztásakor nincsenek kellemetlen kompromisszumok, lélekbe hatoló fájdalom, így a gazdinak egy kicsit könnyebb lesz elengednie hűséges kedvencét. Válassza Ön is a könnyebb utat a búcsúhoz, forduljon bizalommal a Word’s Eye Kft.-t! Szolgáltatásainkról és vállalkozásunkról további információkat honlapunkon találhat, amit a www.animal-tem.hu címen érhet el. Ha szüksége lenne a kisállathamvasztásra, vagy kérdést szeretne feltenni nekünk, hívjon minket telefonon, a 06-30-650-0251-es számon, vagy írjon e-mailt az info@animal-tem.hu címre! 24 órás szolgálatunknak köszönhetően szinte azonnal reagálunk megkeresésére.