Irodatechnikai eszközei karbantartását és javítását bízza profi szervizre!

2018 júl 30. | Technológia

Problémája adódott irodatechnikai eszközeivel a korábbiakban, és nem sikerült gyors megoldásra jutnia? Netán szeretné megelőzni a nehézségeket, ezért tisztában akar lenni azzal, hova fordulhat segítségért? Egy fénymásoló szerviz tapasztalt munkatársai rövid időn belül teljesítik kérését, sőt, ha hiányzik néhány eszköze, ezeket könnyedén beszerezheti ugyanott. Fénymásoló bérlésével költséghatékonyan pótolhatja a szükséges készülékeket, és bármilyen gondja adódik, a fénymásoló szerviz azonnal segítséget nyújt!

A fénymásoló, a nyomtató, a szkenner, és számos egyéb készülék nélkül el sem tudjuk képzelni az irodai munkát. Ha meghibásodik valamelyik berendezésünk, máris megáll a munkafolyamat, és más területen is nehézségeink adódhatnak, ezért fontos, hogy kiváló minőségű, megbízható eszközökkel vegyük körbe magunkat. Lehetőségünk van fénymásoló bérlésére, így nagy anyagi beruházás nélkül is biztosíthatjuk az elengedhetetlen készüléket.

A Büro 44 Irodatechnikai Kft. azonnali segítséget nyújt a problémák megszüntetéséhez. Tudjuk, hogy milyen fontos az irodai készülékek folyamatos használata, ezért rövid idő alatt hárítjuk el a hibát. Több éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel dolgozunk együtt, így megbízható kezekben tudhatja berendezéseit. Fénymásoló szervizünk hatékony és gyors megoldást nyújt, bármilyen nehézsége adódik. A javítási és karbantartási munkálatokon kívül értékesítéssel, és fénymásolók bérbeadásával is foglalkozunk. Egy helyen juthat hozzá a szükséges eszközökhöz, és segítségünkkel megszabadulhat az éppen fennálló gondoktól. Tájékozódjon részletesen cégünk tevékenységéről a www.buro44.hu internetes oldalunkon!

Teljesítse minden feladatát gördülékenyen, és oldja meg a felmerülő problémákat felkészült fénymásoló szervizünk segítségével! Forduljon hozzánk fénymásoló bérlése, valamint javítása és karbantartása esetén egyaránt! Hívjon minket telefonon, a 06-1-221-8175-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@buro44.hu e-mail címünkre!