Autómentés: Van kire számítani, ha lerobban az autópályán

2018 júl 30. | Férfiaknak

Minden autós fél attól, hogy egyszer váratlanul lerobban az autópályán. Bár más utakon sem kellemes lerobbanni, az autópálya különösen problémás helyszín. Előfordulhat, hogy több kilométerre van a legközelebbi pihenőhely, benzinkút vagy település, így ilyenkor a gyalogolás nem megoldás. Arról nem is beszélve, hogy az autópályán nagy sebességgel száguldanak a járművek, ezért még a leállósávban is kifejezetten veszélyes mozdulatlanul tartózkodni, az pedig szinte esélytelen, hogy valaki leáll segíteni – ami egyébként is balesetveszélyes cselekedet lenne.

Szerencsére van kihez fordulni, ha az autó felmondja a szolgálatot az autópályán. Az autómentés megoldás az ilyen helyzetekre, hiszen ez a leggyorsabb és legbiztonságosabb módja annak, hogy autónkat elszállíttassuk az autópályáról. Sok érv szól amellett, hogy lerobbanás vagy bármilyen más meghibásodás esetén a szakszerű autómentést válasszuk. Felmerülhet bennünk az ötlet, hogy egy rokont vagy barátot hívjunk segítségül, de ez kevés esetben megoldás. Az autómentést nem lehet személygépjárművel megoldani, arról nem is beszélve, hogy a legközelebbi elérhető ismerős is nagy eséllyel messze van az autópályától. Ha pedig éjszaka vagy hajnalban robbanunk le, az ismerősök felhívása nem jelent megoldást. Az ilyen balesetveszélyes helyzetekben, mint az autópályán való lerobbanás, a saját biztonságunk érdekében is érdemes minden esetben profikra bízni az autómentést.

Ha autómentésre van szüksége, hívjon minket bizalommal! Vállaljuk a lerobbant autók elszállítását, és lehetőség esetén a helyszíni javítást is. Az M3-as autópálya teljes vonalán vállalunk autómentést a nap 24 órájában, úgyhogy bármikor hívhat minket, ha segítségre van szüksége! További információért látogasson el honlapunkra, a www.m3-automentes.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés vagy probléma esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70-2241-441-es telefonszámon és az m3automento@gmail.com e-mail címen!