A szabadtéri rendezvények legjobb barátja: a hűtős teherautó

2018 júl 30. | Gasztro

A nyári szezon egyértelműen a szabadtéri rendezvényekről szól. Ilyenkor mindenki szívesebben tölti a szabadban az idejét, ezt pedig a vendéglátók és a kulturális intézmények is figyelembe veszik. Ízléstől függően válogathatnak az emberek a szabadtéri programok között: színház, fesztivál, falunap és még lehetne sorolni a rengeteg lehetőséget. A szabadtéri programokkal csak egy nagy baj van: nehézkes megoldani az étkeztetést. A romlandó ételek – főleg a nyári hőségben – folyamatos hűtést igényelnek, így a folyamatos ellátáshoz hűtőre van szükség. Csakhogy a kültéren gyakran nincs lehetőségünk áramhoz jutni, márpedig hűtés nélkül nem lehet ételeket felszolgálni. Ilyenkor jelent megoldást a hűtős teherautó bérlése.

A hűtős teherautó gyakorlatilag egy óriási, hordozható hűtő, amivel kényelmesen részt vehetünk bármilyen szabadtéri rendezvényen. Nincs más dolgunk, mint feltölteni az autót akár hozzávalókkal, akár készételekkel, majd elvezetni a rendezvény helyszínére. A motor elindítása nélkül is hűtenek a hűtős teherautók, így elég reggel leparkolni a helyszínen, onnantól kezdve pedig egész nap élvezhetjük a saját hűtőnk előnyeit. Nem kell drága fagyasztókat bérelni, nem kell a hűtők szállítását megoldani, hiszen a hűtős teherautó kettő az egyben: a hűtő, ami szállítja saját magát. Azt nem is kell külön hangsúlyozni, hogy milyen problémákat okoz, ha véletlenül romlott ételt szolgálunk fel a vendégeknek, ezért az áru hűtésénél nincs fontosabb feladat a vendéglátók számára. Legyen szó akár zenei fesztiválról, akár szabadtéri színházról, a hűtős teherautóra bármilyen körülmények között számíthatunk!

Hűtős teherautó bérléséért forduljon a Horhe Team 2011 Kft.-hez bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.hutosteherautoberles.eu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-491-4647-es telefonszámon, illetve a hutosautoberles@gmail.com e-mail címen!