A nedvességálló futártasakkal garantáltan sérülésmentes a csomagszállítás!

2018 júl 30. | Üzlet

Egy csomag hosszú utat jár be, míg a raktárból eljut a címzetthez. Ez különösen igaz azokra a csomagokra, amik sok száz, vagy ezer kilométert utaznak, akár országhatárokon át. Ahhoz, hogy ezen a hosszú úton ne sérüljön meg a csomag, megfelelő csomagolásra van szükség. A nedvességálló futártasak a csomagszállítás legnagyobb barátja!

A nedvességálló futártasakoknak számtalan előnyük van. Méretük és felhasználási módjuk miatt tipikusan a webáruházak átlagos termékeinek csomagolására alkalmasak. Népszerűségüket annak köszönhetik, hogy biztonsági ragasztószalaggal vannak lezárva, ami annyit jelent, hogy a csomag lezárása után csak roncsolással lehet újranyitni, tehát nem számít hány kézen megy keresztül a csomag, nem kell aggódnunk amiatt, hogy egy illetéktelen személy felbontaná. Ez pedig a megrendelőnek is megnyugvást jelent, hiszen pontosan tudja, hogy a kézhez kapott csomag sértetlen állapotban van.

De nem csak amiatt érdemes a nedvességálló futártasak mellett dönteni, mert így garantálni tudjuk, hogy senki nem nyitja fel a csomagolást. A szállítás során előfordulhatnak olyan helyzetek, hogy az eső, vagy a páratartalom miatt elázik egy termék, ami komoly problémát jelent. Ettől a helyzettől nem kell tartanunk, ha nedvességálló futártasakba csomagoljuk a termékeinket. A futártasakok nem engedik be a nedvességet, így a csomag védve marad a folyadékoktól. A nedvességálló futártasak beszerzése nagyon egyszerű: elég megrendelni az interneten és 24 órán belül házhoz kapjuk a kért mennyiséget. A nedvességálló futártasak a legpraktikusabb és legbiztonságosabb megoldás a webáruházak számára, használatuk az eladó és a vevő számára is előnyös.

Nedvességálló futártasakkal csomagolná termékeit? Forduljon a Poly-Pack Kiskunhalas Kft.-hez bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.futartasak.hu webcímre, és tekintse meg termékeinket! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-77-426-795-ös telefonszámon, vagy a honlapunkon keresztül!