Virágot küldene külföldre? Hiába van nyár, gyorsan megoldható!

2018 júl 3. | Férfiaknak

A különféle ünnepi események, évfordulók, születés- és névnapok nem igazodnak semmilyen évszakhoz, bármikor lehetnek, így nyáron is ünnepelhetünk, azonban ha nem tudunk megjelenni személyesen, akkor sem kell kétségbe esni, hiszen ekkor még mindig a rendelkezésünkre áll a virágküldés lehetősége!

Rengetegen gondolják úgy, hogy a virágküldés nyáron nem a legjobb ötlet, hiszen a kánikulában a forgalom lelassul, nem ér oda időben a küldemény, ráadásul a virágok sem bírják a hőséget, lekonyulnak, elvesztik a szirmaikat, és oda a meglepetés, sőt, akár rosszul is elsülhet a dolog. Aggodalomra semmi ok, a virágküldés országosan is megoldható, akár nyáron is, és a gyorsasággal kapcsolatban sincs félnivaló; az időben leadott rendeléseket a megadott időpontban a megadott címre viszi a futár, és a virágok állapotára is figyel. Ilyenkor, a nyári forróságban különösen ügyelnek a virágok frissen tartására, különösen, ami a vízellátást illeti, de a légkondicionált szállítójármű sem ritkaság. Ilyen körülmények között teljesen biztos, hogy a küldött virágcsokor tökéletes állapotban fog megérkezni a megajándékozni kívánt személyhez, ráadásul a megadott időpontban, így a meglepetés és az öröm garantált!

Lehet születésnap, névnap, esküvő, évforduló, vagy bármilyen egyéb alkalom, amin nem tud részt venni, de jelezné, hogy gondol az ünnepeltekre, csak küldjön virágot nyáron is, és a hatás nem marad el!

Ha szeretne virágot küldeni szeretteinek, akkor a nyári kánikulában is válassza a FlorAwesome Kft.-t! Látogassa meg a www.escadaviragkuldes.hu címen található weboldalunkat, és válasszon egy csokrot bármilyen alkalomra! Ha kérdése van a rendeléssel, a megrendelhető csokrokkal, vagy az ajándékcsomagokkal kapcsolatban, akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: hívjon bennünket a +36-30-933-9570-es, vagy a +36-30-863-2297-es telefonszámunkon, illetve írjon üzenetet a visszajelzes@escadaviragkuldes.hu e-mail címünkre!