Ezért éri meg a laminált padló mellett dönteni

2018 júl 3. | Lakberendezés

A padlóburkolat kiválasztása sosem egyszerű feladat, hiszen rengeteg lehetőség közül válogathatunk. Legyen szó akár a padlószőnyegről, akár a faburkolatról, minden megoldásnak megvan a maga előnye és hátránya. Az alábbiakban összeszedtük, hogy miért érdemes a laminált padló mellett dönteni.

A legfontosabb érv a laminált padló mellett, hogy hosszú az élettartama. Ez igen fontos szempont, mivel a padló cserélése nagy procedúrát jelent, ezért az az ideális, ha sok-sok éven keresztül nem kerül rá sor. Azért is tartósabb, mint a faburkolatok, mert nem reped, nem szárad össze és nem kopik vagy színeződik el a napfény hatására. Ahhoz, hogy a laminált padló hosszúéletű legyen, nem is kell megerőltetnünk magunkat, mert nem igényel karbantartás, és a takarítása is rendkívül egyszerű. Csak a bővizes takarítástól kell óvni a nem vízálló típusokat.

A laminált padló és a fapadlóval ellentétben nem recseg, ráadásul nagyon jól bírja a terhelést, ezért olyan helyiségben is alkalmazható, ahol sok a mozgás.Az sem elhanyagolható szempont, hogy a laminált padló nagyon egyszerűen lerakható, akár már meglévő burkolatra is rátehető, és felhelyezés után azonnal igénybe vehető. A laminált padló higiénikus is, nem vonzza a port és nem bocsát ki káros anyagot. Utóbbi miatt, és azért is, mert természetesen lebomló anyagból készült, a laminált padló nem károsítja a környezetet, ezért a környezetbarátoknak ideális választás. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a laminált padló kifejezetten olcsó burkolási megoldásnak számít, és mivel mindez hosszú élettartammal párosul, igazán költséghatékony választás.

Laminált padlók széles választékáért forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.gres-massimo.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-4010-140-es és a 06-30-855-4869-es telefonszámon, illetve az info@gres-massimo.hu e-mail címen!