Itt a nyaralás, táborozás ideje! Szerezzen be hozzá kreatív kellékeket!

2018 júl 2. | Szórakozás

A nyár a gyerekek várva várt évszakja, amikor bezár a suli és szélesre tárja kapuit a nyári szünet. Ilyenkor kiszínesedik a világ, az iskola és az otthon közötti út kiszélesedik és új kalandok felé vezet. El a nagymama vadregényes kertjébe, ahol minden friss, jó illatú és indiánok, kalózok vívta képzeletbeli nagy csaták ígéretét rejti. El a családi nyaralások fürdőzéssel, fagylaltozással, kavicsgyűjtéssel teli, napfényes világába vagy pedig a nyári táborok új barátokat ígérő, zárt kis közösségébe.

A nyaralások, táborozások során a gyerekek nyakába már szinte felfoghatatlanul nagy szabadság szakad, amikor végre azt csinálnak, amit akarnak. Olvasás, játék, színezés, rajzolás, fogócska és bújócska, ugróiskola, kézműves foglalkozások: minden, amit a gyerkőcök izgalmasnak, érdekesnek vagy szórakoztatónak találnak. Ezekhez a játékokhoz különféle üvegfestékek, dekorációs termékek is kellhetnek, amikkel színesebbé tehető a játék.

A https://papelito.hu honlapon megtalálja webáruházunkat, ahol különféle kellékeket, üvegfestékeket, dekorfestékeket vásárolhat gyermeke számára, sőt, a nyaralás vagy éppen a nyári táborozás ideje alatt mindig jól jön, ha van kéznél egy doboz, szivárványszínekben pompázó aszfaltkréta. Különben mivel tudnák a gyerekek felrajzolni az ugróiskolát vagy a szivárványt, a mesebeli lényeket az aszfaltra? És a java még hátra van! A nyári táboros kézműves foglalkozások alkalmával jól jöhet egy-két kagylóforma, amiből szép díszeket, játékokat lehet készíteni. Ugyanígy stencilek, minták is elérhetőek termékkínálatunkban, de a sor még nem ér véget. Mindig nagy sláger az arcfestés, aminek segítségével a gyerekek kedvenc mesehőseik, állataik bőrébe bújhatnak. Végül ott a textilfesték is, amiből batikolással lehe saját készítésű ruhaneműket varázsolni.

Amennyiben érdeklődik termékeink iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot és hívjon minket bővebb információért a 06-30/958-5991-es vagy a 36-1/215-0506-os telefonszámokon! Szerezze be idejében a nyaralás vagy a táborozás idejére azokat a kellékeket, amikkel a gyerekek elfoglalhatják magukat!