Egy álom megvalósul: tengeri vitorlázás

2018 júl 2. | Sport

Mind álmodozunk valamiről! Vannak, akik utaznának, vannak, akik extrém sportokban próbálnák ki magukat, a szörfözést vagy az ejtőernyőzést élveznék, és vannak, akik a nyílt vízre, vitorlázni vágynak. Egy vitorlást azonban kormányozni is kell, az pedig úgy az igazi, hogyha a vitorlás mellé egy tengeri jogosítványt is beszerzünk!

Amikor a tengeri vitorlás tanfolyamnak vége és sikeresen megszereztük a tengeri jogosítványt, végre elindulhatunk új horizontok felé. A tengeri vitorlás jogosítvány megléte lehetőséget ad vadregényes vízi kalandra, álmos vasárnapi hajókázásra vagy egy romantikus séthajózásra kettesben szívünk szerelmével. De a magányos farkasok akár egyedül is nekivághatnak a Balatonnak vagy valamely távoli vizeknek, ha az időjárás engedi. Akár nyaralásnak is kitűnő, hiszen egy vitorláson mindig van program.

A tengeri vitorlás tanfolyamot több szinten is elvégezhetik a jelentkezők, de mi a Master változatot ajánljuk azoknak, akik komolyan gondolják és szeretnék elsajátítani a vitorlázás minden megtanulható elméleti alapját. A tanfolyam 60 órás és egyaránt tartalmaz elméleti, valamint gyakorlati oktatást is. A gyakorlati oktatás kiegészítéseként ajánlott a későbbiekben a manőver tréningek egyikét is elvégezni, hogy minél magabiztosabban állhasson a hajókormány mögé és minél több rutint szerezzen már a tanulás közben is.

A gyakorlatot horvát vizeken végezzük, az elméletet pedig Sibenikben, egy oktatási intézményben tartjuk. A tanfolyam időtartama mindössze egy hét, ennyi elég a szükséges ismeretek elsajátításához, azután már csak a kapitány sapkáról és a vitorlásról kell gondoskodnunk!

A www.sail-ing.hu weboldalra jutva megteheti az első lépést álma megvalósításához és jelentkezhet tengeri vitorlás tanfolyamunkra! Szerezze meg minél előbb a hiányzó jogosítványát, hogy minél előbb vízre szállhasson! Keressen fel minket bizalommal és tudjon meg mindent aktuális képzéseinkről! A office@sail-ing.hu email címen vagy pedig havjon a 30 397 2919,  30 941 2087 telefonszámokon!