Értesüljön a szakmai aktualitásokról tanévindító konferencián!

29 június 2018
 június 29, 2018
Kategória Kult

Szeretne hatékonyan felkészülni az új tanévre, és elsőként értesülni az újdonságokról? Igyekszik minél több módszert, eszközt megismerni annak érdekében, hogy támogassa a gyerekek fejlődését? Augusztus második felében tanúsítványt adó konferencián vehet részt, ahol hozzájuthat minden nélkülözhetetlen információhoz. Az országos tanévindító konferencián meghallgathatja a legnevesebb szakértők előadásait, valamint óriási kedvezményeket nyújtó könyvkiállításon vásárolhatja meg a legújabb kiadványokat.

Pedagógusként feladatunk, hogy minél többet tegyünk a gyerekek gondtalan életviteléért, fejlődésükért. Már az új tanév megkezdése előtt célszerű felkészülnünk, és tájékozódnunk a különféle lehetőségekről. 2018. augusztus 23-án tanévindító konferenciát szerveznek a fővárosban, a MOM Kulturális Központban. A program részvételi díjhoz kötött. Érdemes ellátogatni ide, hiszen neves szakértőkkel találkozhatunk, és számos információval gazdagodhatunk a következő tanévre nézve. Mindent megtudhatunk a szakmai aktualitásokról, a változó jogszabályokról, tapasztalatot cserélhetünk az intézményvezető kollégákkal, és válogathatunk a felkészítő, fejlesztő, foglalkoztató könyvek széles választékából.

A Raabe Klett Oktatási Tanácsadó és Kiadó Kft. munkatársaiként megteszünk mindent annak érdekében, hogy a tanulók magas színvonalú oktatásban részesüljenek. Egyedülálló kiadványainkkal igyekszünk segíteni a pedagógusok munkáját. Augusztusra különleges programot szervezünk, amely során porondra kerülnek a tanügyigazgatás aktuális kérdései, és a különböző területeken történő változások. A részvételi díjhoz kötött tanévindító konferencia beszámítható 7 órában a kötelező képzésbe. Tájékozódjon a részletes programról, és tudjon meg többet cégünkről a www.raabe.hu weboldalunkon!

Gazdagodjon rengeteg hasznos információval, és érezze magát kiválóan a hamarosan megrendezésre kerülő tanévindító konferencián! Szolgáltatásainkkal, képzéseinkkel, kiadványainkkal kapcsolatban érdeklődjön a 06-1-320-8632-es telefonszámunkon, vagy a raabe@raabe.hu e-mail címünkön!

Comments are closed.