Értesüljön a szakmai aktualitásokról tanévindító konferencián!

2018 jún 29. | Kult

Szeretne hatékonyan felkészülni az új tanévre, és elsőként értesülni az újdonságokról? Igyekszik minél több módszert, eszközt megismerni annak érdekében, hogy támogassa a gyerekek fejlődését? Augusztus második felében tanúsítványt adó konferencián vehet részt, ahol hozzájuthat minden nélkülözhetetlen információhoz. Az országos tanévindító konferencián meghallgathatja a legnevesebb szakértők előadásait, valamint óriási kedvezményeket nyújtó könyvkiállításon vásárolhatja meg a legújabb kiadványokat.

Pedagógusként feladatunk, hogy minél többet tegyünk a gyerekek gondtalan életviteléért, fejlődésükért. Már az új tanév megkezdése előtt célszerű felkészülnünk, és tájékozódnunk a különféle lehetőségekről. 2018. augusztus 23-án tanévindító konferenciát szerveznek a fővárosban, a MOM Kulturális Központban. A program részvételi díjhoz kötött. Érdemes ellátogatni ide, hiszen neves szakértőkkel találkozhatunk, és számos információval gazdagodhatunk a következő tanévre nézve. Mindent megtudhatunk a szakmai aktualitásokról, a változó jogszabályokról, tapasztalatot cserélhetünk az intézményvezető kollégákkal, és válogathatunk a felkészítő, fejlesztő, foglalkoztató könyvek széles választékából.

A Raabe Klett Oktatási Tanácsadó és Kiadó Kft. munkatársaiként megteszünk mindent annak érdekében, hogy a tanulók magas színvonalú oktatásban részesüljenek. Egyedülálló kiadványainkkal igyekszünk segíteni a pedagógusok munkáját. Augusztusra különleges programot szervezünk, amely során porondra kerülnek a tanügyigazgatás aktuális kérdései, és a különböző területeken történő változások. A részvételi díjhoz kötött tanévindító konferencia beszámítható 7 órában a kötelező képzésbe. Tájékozódjon a részletes programról, és tudjon meg többet cégünkről a www.raabe.hu weboldalunkon!

Gazdagodjon rengeteg hasznos információval, és érezze magát kiválóan a hamarosan megrendezésre kerülő tanévindító konferencián! Szolgáltatásainkkal, képzéseinkkel, kiadványainkkal kapcsolatban érdeklődjön a 06-1-320-8632-es telefonszámunkon, vagy a raabe@raabe.hu e-mail címünkön!