Kérjen segítséget a felkészítéshez a pótvizsgára!

2018 jún 28. | Egyéb

Sikertelenül zárult a tanév, ugyanis gyermeke megbukott az egyik tantárgyból? Hamarosan sor kerül a pótvizsgára, és szeretne segíteni neki a felkészülésben? Nem valószínű, hogy a pótvizsga könnyebb feladatokkal várja, mint amilyenekkel évközben már találkozott, ezért célszerű pótvizsgára felkészítést vállaló magántanár szolgáltatását igénybe venni!

Az iskolai évek alatt számos olyan tantárggyal találkozhatunk, amelyek nehézséget okoznak akár hosszabb időn keresztül is; többek között a matematika és a fizika tartozik ide. Szülőként feladatunk, hogy gondoskodjunk gyermekünk fejlődéséről, ha pedig a saját tanulmányaink során adódik probléma, szintén megoldást kell találnunk. Senki számára sem kellemes, ha pótvizsgán kell részt vennie, de ha erre kerül sor, érdemes a felkészülést már június végén elkezdeni. A pótvizsgára felkészítésben nagy segítség lehet egy tapasztalt magántanár. Minél tovább halogatjuk a gyakorlást, annál nagyobb hátrányba kerülünk. Nyugodtabban, kiegyensúlyozottabban, komolyabb terhelés nélkül sokkal egyszerűbb elérni a sikert!

Biztos kezekben tudhatja gyermeke matematika- és fizikatudásának fejlesztését, ha Lipovszky Péter magántanárra bízza a pótvizsgára felkészítést. Több mint 25 éve vállalom az érettségire, felvételire, pótvizsgára felkészítést. Tanácsos már június végén elkezdeni a tanulást, ugyanis az a tapasztalatom, hogy csak így jut elég idő a hiányosságok felmérésére, majd azok kijavítására, pótlására. A gyerek életkorától és a követelményektől függ, hogy pontosan hány alkalommal és milyen időközönként érdemes órát vennie. Részletesen informálom arról, hogy miért célszerű az általam ajánlott módszert választani. A nálam tartott pótvizsga felkészítésen úgy érezheti magát minden tanuló, mintha új tanévet kezdett volna a régi osztályában. Szerezzen bővebb információt tevékenységemről a www.lipovszky-matek-fizika.hu internetes oldalamon!

Ne aggódjon a pótvizsga eredménye miatt! Készüljön fel időben, megfelelő segítséggel, hiszen még van rá ideje! Vegye igénybe szolgáltatásomat, és részesüljön magas színvonalú pótvizsga felkészítésben! Forduljon hozzám, és tegye fel kérdéseit a 06-70-532-4476-os telefonszámomon, vagy küldjön üzenetet a magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu e-mail címemre!