Milyen könnyűszerkezetes ház árakra számíthatunk?

2018 jún 27. | Lakberendezés

A könnyűszerkezetes házak egyre kedveltebbé váltak az elmúlt időszakban. Leginkább azért, mert ezeket az épületeket sokkal gyorsabb és olcsóbb felépíteni, mint a téglaházakat. További erénye a könnyűszerkezetes házaknak, hogy energiatakarékosak és könnyen átalakíthatók. Egyre többen gondolkodnak el azon, hogy ezt az épülettípust válasszák, és ilyenkor a könnyűszerkezetes házak árai fontos szemponttá válnak.

Lényeges tisztázni, hogy a könnyűszerkezetes házak árai már magukban tartalmazzák a fűtés árát, pontosabban annak hiányát, ugyanis az épületek elektromos fűtése napelemmel kombinálva akár nulla forintos fűtésszámlát is jelenthet. A könnyűszerkezetes házak árainál azt is figyelembe kell venni, hogy ilyenkor is számít az elhelyezkedés, tehát a frekventált helyen – például a fővárosban – fekvő házak olcsóbbak, mint a vidékiek. A könnyűszerkezetes házak előre meghirdetett árai általában csak tájékoztató jellegűek, hiszen vannak olyan járulékos költségek, amik megrendelőnként változnak.

Általánosságban elmondható, hogy egy egyszintes, 50 négyzetméter körüli könnyűszerkezetes ház 16 millió forint környékén mozog (ebbe nem tartozik bele a napelem ára). A 60-80 négyzetméteres könnyűszerkezetes házak árai már 20 és 23 millió között mozognak, 90 és 100 négyzetméter között pedig már a 26 és 30 millió forint a jellemző. Így mennek felfelé az árak, de sok tényező befolyásolja az összeget, például a tetőszerkezet, az elhelyezkedés, a terasz és a kert is. Ha házat vásárolna olcsón úgy, hogy az nem megy a megbízhatóság rovására, válassza a könnyűszerkezetes épületeket!

Amennyiben könnyűszerkezetes ház vásárlásán gondolkodik, forduljon hozzánk bizalommal! Választhat a már meglévő épületeink közül vagy kérjen egyedi árajánlatot! További információkért látogasson el cégünk, a Taksony H-BEK Kft. honlapjára, a www.konnyu-szerkezet.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-444-1590-es telefonszámon vagy az info@konnyu-szerkezet.hu e-mail címen!