Gyors, praktikus és trendi: a Heelys gurulós cipőkről általánosságban

2018 jún 27. | Szórakozás

A görkorcsolyák mindig is nagy népszerűségnek örvendtek, mivel remek közlekedési eszközök. Viszont hátrányuk az, hogy gyalogos közlekedésre nem alkalmasak, tehát át kell váltanunk rendes cipőre, ahányszor csak be akarunk menni egy üzletbe vagy fel akarunk szállni egy tömegközlekedési eszközre. Mégsem kell lemondaniuk a gurulás élményéről azoknak, akik nem szeretnének a görkorcsolyával vesződni, ugyanis a Heelys kettő az egyben cipők kivehető kerekeik miatt gurulásra és sétálásra is alkalmasak. Fiúknak és lányoknak való Heelys cipők is kaphatóak számtalan színben és méretben, a cipők mellé pedig lehet védőszerelést, térd- és könyökvédőt is vásárolni.

A Heelys márka feje, Roger Adams 1998-ben alapította meg a céget, ami azóta is piacvezetőként gyártja a magas minőségű gurulós cipőket. Adamsnek a tengerparton üldögélve, a görkorcsolyázó gyerekeket látva jutott eszébe az egygörgős korcsolya ötlete. A gyerekek később is sokat segítették a gurulós cipő megszületését, ugyanis Adams mintegy két évig kísérletezett a termék kifejlesztésével, és általában az utcában élő gyerekekkel próbáltatta ki a különböző prototípusokat. Állítólag vajazókéssel szabta át a cipők sarkát úgy, hogy helyet csináljon a beilleszthető kerekeknek, azóta persze már jóval kifinomultabb módszerrel készülnek a Heelys cipők.

A Heelys cipők először Amerikában kerültek forgalmazásba 2000-ben, azóta megjelentek a japán és az európai piacon is. Úgy látszik, hogy Adamsnek megérte éveket áldozni a tengerparton megfogant ötlete kivitelezésére, hiszen a Heelys cipők töretlen népszerűségnek örvendenek, több mint 5 millió kelt el belőlük világszerte. Kiváló ajándék a gyermekeknek, mert a Heelys cipő egyszerre hasznos és szórakoztató.

Lepje meg gyermekét divatos és praktikus Heelys cipővel! Látogasson el webáruházunkba, a www.guruloscipo.hu webcímre, és tekintse meg gurulós cipőink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon keresztül vagy a +36-30-650-4466-os telefonszámon!