A kisállathamvasztással méltó körülményeket teremthet a búcsúhoz!

2018 jún 26. | Életmód

Amikor egy kutya, vagy macska elpusztul, a gazdákra minden szempontból hatalmas teher hárul, hiszen nem csak a lelki fájdalommal kell megküzdeniük ilyenkor, hanem arra is kell gondolniuk, hogy hogyan fogják eltemetni hűséges kedvencük testét. Sokan már a hagyományos temetés gondolatától is ódzkodnak, arra pedig gondolni sem mernek, hogy esetleg az elpusztult állatot egy gyűjtőbe vitessék el, vagy olyan helyre, ahol nem tudják, hogy valójában mit kezdenek a testtel. Mindezeken kívül létezik egy sokkal méltóbb formája a végső búcsúnak, mégpedig a kisállathamvasztás.

A kisállathamvasztás tisztes körülményeket teremt mind a búcsúhoz, mind a temetéshez, hiszen nem a gazdának kell gondoskodnia ebben az esetben a testről, hanem a hamvasztást végző szakembereknek, ez pedig már önmagában megnyugvást nyújt az állat tulajdonosa számára. Ilyenkor nem maradhat egyedül fájdalmában, ugyanis a kisállathamvasztást végző szakemberek a támogatásukról biztosítják a gazdát, emellett pedig állatszeretetükről is tanúbizonyságot tesznek, ezáltal pedig a veszteség némiképp könnyebben feldolgozható.

A kisállathamvasztás azon gazdik számára is kegyeletteljes választás a végső búcsúhoz, akik társasházban laknak, és saját kert híján nincs lehetőségük a hagyományos temetés megrendezéséhez. A szolgáltatás végén a kézhez kapott urnát az állat tulajdonosa bárhol elhelyezheti az otthonában, így kedvence még a halála után is vele lehet, és később még mindig dönthet úgy, hogy valahol a természetben megválik tőle.

Teremtsen méltó és tiszteletteljes körülményeket a búcsúhoz a kisállathamvasztás igénybevételével, a Nagydarab Szolgáltató és Kereskedelmi Bt. az Ön rendelkezésére áll a legnehezebb percekben is! Megbízható és színvonalas szolgáltatás keretein belül megadhatja azt a végtisztességet kedvencének, ami valójában jár neki. További információkért keresse fel honlapunkat a www.tetemszallitasbudapesten.com címen! Kérdés esetén hívjon minket a 06-30-311-7788-as számon, vagy érdeklődjön e-mailen, a nagydarab3@gmail.com címen! Keressen minket bizalommal!