A logózott ajándék örök klasszikusa a reklámtoll!

2018 máj 30. | Üzlet

Habár napjainkban az a megszokott, hogy mindent elektronikusan intézünk, a levelezést, a jegyzetelést és az olvasást is, mégsem mentek ki a divatból a tollak. Sőt, épp ellenkezőleg, még mindig a jó öreg golyóstoll számít az elsőszámú emblémázott ajándéknak! Klasszikus és jól bevált dolog egy szép tollat adni a kollégáknak, üzletfeleknek, ilyen íróeszközzel meglepni a vásárlókat, vagy ügyfeleket is. A logózott ajándékok favoritja túlzás nélkül nem más, mint az emblémázott reklámtoll.

Megannyi logózott ajándék jöhet szóba, ha egy cég úgy dönt, hogy szeretne reklámajándékot készíttetni: póló, bögre, pendrive, vagy pöttyös labda. Egy toll több szempontból is igazán jó ötlet. Először is nem kell sokat ötletelni azon, hogy mire kerüljön az embléma. Ha kevés az idő, ha senkinek nincs egy kreatív ötlete, mindig vissza lehet nyúlni a jó öreg klasszikusokhoz. Egyébként is, tollra mindenkinek szüksége van. Otthon, ha fel kell firkantani a bevásárló listát, buszon, ha eszünkbe jut valami fontos, egy üzleti találkozón, ha szerződést kell megpecsételni az aláírásunkkal.

A tollemblémázást akkor is választhatjuk, ha valamilyen speciális okból van szükség reklámajándékra, ha szezonális termékekhez, kiemelt promóciókhoz, vagy fesztiválokra szeretnénk logózott ajándékot rendelni. Egy logózott tollal nem foghatunk mellé, mert minden szempontból semleges reklámajándék. Télen ugyanúgy fel lehet használni, mint ahogyan nyáron is.

A Promotion Studio Bt. honlapján, a www.cegesajandek.com webcímen igazán széles kínálatot talál logózott ajándéknak való termékekből, köztük írószerekből is. Kínálunk toll szetteket, hagyományos golyóstollakat, de környzetbarát tollakat is rendelhet, ha arra van szüksége, és szeretne kicsit környezettudatosabb reklámajándékokat. Nem csak ajándékokat kínálunk, de az emblémázásukról is gondoskodunk. Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken, ha logózott ajándékra van szüksége! Megtalál minket a cegesajandek@cegesajandek.com e-mail címen, vagy pedig hívhat minket a +36-30-336-8141-es telefonszámon is!