Kertépítés és füvesítés Somogy megyében!

2018 máj 22. | Nőknek

Itt a tavasz, ilyenkor válik égetően fontos feladattá a kert rendbeszedése. Azoknak, akik nem szeretik idejük nagy részét a kert ápolásával tölteni, sőt, arra sincs ötletük, hogyan nézzen ki a kert, érdemes profikra bízni a kertépítést.

A Somogy megyei lakosok bátran fordulhatnak a Kapos-Garden Kft.-hez, ugyanis cégünk célja, hogy mindenkinek megadhassa álmai kertjét. Szolgáltatásainkba többek között beletartozik a kerttervezés, kertépítés, gyepszőnyegezés, füvesítés és a kertgondozás is. A tökéletes kert kialakításának egyik nagyon fontos lépése a gyepszőnyegeztetés, illetve a füvesítés. A két módszer eltérő időt vesz igénybe, de árban is eltérnek, így ezeket érdemes észben tartani a döntés meghozatala előtt.

Kezdjük a füvesítéssel. A füvesítés a gyepszőnyegezésnél jóval hosszabb folyamat, és sikerét sok minden befolyásolhatja az időjárási körülményektől kezdve a talajminőségen át a rossz vetési időpontig. A füvesítésnek tavasszal vagy ősszel érdemes nekiállni, ekkor a legjobbak a körülmények a fű növekedéséhez. Azért is érdemes profikra bízni a füvesítést, mert a trágya eloszlatása a talajban, illetve a fűmagok mennyisége és minősége is sokat számít a végeredmény tekintetében.

Ha hajlandóak vagyunk kicsit több pénzt áldozni a kertépítésre, akkor érdemes a gyepszőnyegezés mellett dönteni. Erről a megoldásról elmondható, hogy bár több pénzbe kerül, mint a füvesítés, abszolút megéri az árát. A gyepszőnyeg létrehozása ugyanúgy füvesítéssel kezdődik, azonban a vevőnek nem kell megvárnia a 14 hónapot, amíg a speciális körülmények között tartott gyep kinő. A gyepszőnyegezés gyorsan és egyszerűen megvalósítható bármilyen olyan területen, ahol életben tud maradni a fű. Ideális megoldás, ha azonnali és tökéletes eredményt szeretnénk.

Kertépítésért, füvesítésért, gyepszőnyegesítésért forduljon a Kapos-Garden Kft.-hez bizalommal! További információért látogasson el Somogy megyei cégünk honlapjára, a www.kerteszkedjunk.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-304-86-58-as telefonszámon és az info@kaposkertesz.hu e-mail címen!