A nemzetközi virágküldés nyáron sem áll le!

2018 máj 4. | Férfiaknak

Ha szeretünk valakit, akkor igyekszünk minél többször kifejezni azt, hogy mit is érzünk iránta, és erre az egyik legalkalmasabb az, ha virággal ajándékozzuk meg. Nehezebb a helyzet, ha az illető távol van tőlünk, és ez manapság akár egy másik ország is lehet, de egy nemzetközi virágküldő szolgálat segítségével ez is megoldható, ráadásul csodálatos, nyári virágokból összeállított csokrokat is küldhetünk így!

Azt gondolhatnánk, hogy nyáron, a kánikulában hamar elhervadnak a csokrok, főleg akkor, ha nagy távolságra kell eljuttatni őket, pedig a hőség ez esetben nem igazán számít, hiszen a nyári virágok ilyenkor virágoznak, és a nagy többségük sokáig gyönyörű marad, de ettől függetlenül érdemes figyelembe venni a választottak tartósságát is. Ha ez elsődleges szempont, akkor még véletlenül se válasszunk nárciszt, íriszt, vagy tulipánt, mert ezek bírják a legkevesebb ideig; ilyenkor sokkal jobb döntés például a flamingóvirág, aminek csillogó, viaszos felülete sokáig a növényben tartja a nedvességet, ezáltal garantálja annak frissességét is. Ha a harsány vörös nem megfelelő, akkor választhatunk helyette szűziesen fehér kálát, ami szintén képes hetekig díszíteni egy otthont, vagy helikóniát, más néven rákollóvirágot, ami akár egy hónapig is megőrzi szépségét, és lágy, narancsvöröses színű, valamint különleges formájú, tehát exkluzív ajándék. A papagájvirággal szintén jól járhatunk, hiszen a koronás darura emlékeztető virágzata egyedülálló és egzotikus, ráadásul szintén extrém tartós, de ugyanezt mondhatjuk az orientál liliomra és az inkaliliomra is. Ha azonban a tartósság bajnokát szeretnénk ajándékozni, akkor mindenképp az orchideát válasszuk! A változatossága elképesztő: a természetben közel 30.000 faja él vadon, és emellett körülbelül 150.000 hibridje is létezik, tehát több emberöltőn át ajándékozhatnánk belőle minden nap más-más fajtát!

Ha szeretné nyári virágokkal meglepni azt, akit szeret, akkor vegye igénybe a FlorAwesome Kft. nemzetközi virágküldés szolgáltatását! Látogassa meg a www.theflowerbird.com címen elérhető honlapunkat, és válasszon egy nyári virágokból összeállított csokrot! Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-933-9570-es, vagy a +36-30-863-2297-es telefonszámunkon, illetve írjon üzenetet az info@theflowerbird.com e-mail címünkre!