Őrizze a különböző létesítményeket személy- és vagyonőrképzést követően!

2018 ápr 27. | Férfiaknak

Biztosan használható szakmát szeretne? Azon gondolkodik, hogy érdemes lenne átképeznie magát? Biztonsági őrökre és vagyonvédelmi szakemberekre minden területen szükség van. Nem kell aggódnia az elhelyezkedés miatt, ha személy- és vagyonőrképzésen vesz részt!

A felnőttképzések lehetőséget nyújtanak arra, hogy bármikor módosítsunk pályánkon. Akármilyen tevékenységgel foglalkoztunk idáig, dönthetünk a változtatás mellett. Köztudott, hogy óriási munkaerőhiány van, a személyek és objektumok védelmét pedig mindenhol igénylik. Éppen ezért tanácsos elgondolkodnunk azon, hogy személy- és vagyonőrképzésre jelentkezünk. Az országban bárhol jelezhetjük részvételi szándékunkat. Színvonalas oktatás keretein belül sajátíthatjuk el az elméleti és gyakorlati tudást. A felnőttképzések helyszínéről, pontos idejéről, a jelentkezési feltételekről, valamint a követelményekről felvilágosítást kaphatunk akár online felületen keresztül is.

A Profissimus Tanácsadó Iroda Kft. megbízható segítséget nyújt abban, hogy megtalálja azt a szakmát, amiben sikeresen tevékenykedhet. Az egész ország területére kiterjed munkánk. Figyelemmel kísérjük a piaci igények változását, és ennek megfelelően szélesítjük a szakképesítések körét. Részletes információt adunk minden induló felnőttképzésről. Megyénként és a képzés típusa szerint is keresgélhet az aktuális felnőttképzések között. Rengeteg tanfolyam közül tud választani, így például jelentkezhet személy- és vagyonőrképzésre. Sikeres vizsgát követően többféle tevékenységet végezhet ezen a munkaterületen. A gyakorlati és írásbeli vizsgáról alaposan informáljuk. Látogasson el a www.profissimus.hu honlapunkra!

Vegyen részt olyan felnőttképzésen, amelynek a teljesítését követően biztos munkára számíthat! Helyezkedjen el személy-, vagy vagyonőrként, és tegyen szert biztos jövedelemre! Kérjen bővebb felvilágosítást a személy- és vagyonőrképzésről, illetve jelezze részvételi szándékát a 06-72-497-620-as telefonszámunkon, vagy az iroda@profissimus.hu e-mail címünkön!