Őrizze a különböző létesítményeket személy- és vagyonőrképzést követően!

27 április 2018
 április 27, 2018
Kategória Férfiaknak

Biztosan használható szakmát szeretne? Azon gondolkodik, hogy érdemes lenne átképeznie magát? Biztonsági őrökre és vagyonvédelmi szakemberekre minden területen szükség van. Nem kell aggódnia az elhelyezkedés miatt, ha személy- és vagyonőrképzésen vesz részt!

A felnőttképzések lehetőséget nyújtanak arra, hogy bármikor módosítsunk pályánkon. Akármilyen tevékenységgel foglalkoztunk idáig, dönthetünk a változtatás mellett. Köztudott, hogy óriási munkaerőhiány van, a személyek és objektumok védelmét pedig mindenhol igénylik. Éppen ezért tanácsos elgondolkodnunk azon, hogy személy- és vagyonőrképzésre jelentkezünk. Az országban bárhol jelezhetjük részvételi szándékunkat. Színvonalas oktatás keretein belül sajátíthatjuk el az elméleti és gyakorlati tudást. A felnőttképzések helyszínéről, pontos idejéről, a jelentkezési feltételekről, valamint a követelményekről felvilágosítást kaphatunk akár online felületen keresztül is.

A Profissimus Tanácsadó Iroda Kft. megbízható segítséget nyújt abban, hogy megtalálja azt a szakmát, amiben sikeresen tevékenykedhet. Az egész ország területére kiterjed munkánk. Figyelemmel kísérjük a piaci igények változását, és ennek megfelelően szélesítjük a szakképesítések körét. Részletes információt adunk minden induló felnőttképzésről. Megyénként és a képzés típusa szerint is keresgélhet az aktuális felnőttképzések között. Rengeteg tanfolyam közül tud választani, így például jelentkezhet személy- és vagyonőrképzésre. Sikeres vizsgát követően többféle tevékenységet végezhet ezen a munkaterületen. A gyakorlati és írásbeli vizsgáról alaposan informáljuk. Látogasson el a www.profissimus.hu honlapunkra!

Vegyen részt olyan felnőttképzésen, amelynek a teljesítését követően biztos munkára számíthat! Helyezkedjen el személy-, vagy vagyonőrként, és tegyen szert biztos jövedelemre! Kérjen bővebb felvilágosítást a személy- és vagyonőrképzésről, illetve jelezze részvételi szándékát a 06-72-497-620-as telefonszámunkon, vagy az iroda@profissimus.hu e-mail címünkön!

Comments are closed.