Küzdjön meg egyszerűen az emeléstechnikai kihívásokkal!

2018 ápr 25. | Férfiaknak

Különféle anyagmozgatási feladatok várnak Önre? Igyekszik minél gyorsabban, ugyanakkor biztonságosan megoldani ezeket? A speciális kivitelezésű, nagy teherbíró képességű munkaeszközök nélkülözhetetlenek a munkafolyamatok gördülékeny és gondtalan elvégzéséhez. A daruzás építési, felújítási és bontási teendők esetén is hatalmas segítséget jelent. A strapabíró járművekkel könnyedén helyezheti el a különböző anyagokat a megfelelő területre. Akár alacsony belmagasság esetén is hatékonyan tevékenykedhet.

Építőipari munkálataink során sokszor adódik olyan helyzet, amikor az átlagosnál nagyobb és nehezebb tárgyakat kell megmozdítanunk, amiben nagy segítséget nyújt a daruzás. A nagy erő kifejtésére alkalmas, könnyen kezelhető eszközzel egyszerűsíthetünk és gyorsíthatunk a munkafolyamatokon. Mellőzhetjük a plusz munkaerőt, és minden anyagot a legmegfelelőbb helyre tehetünk, amennyiben a daruzás mellett döntünk. A fejlett technológiának köszönhetően új gépekkel ismerkedhetünk meg, amelyek szélsőséges körülmények között is megállják a helyüket. Ha nem szabadtéren, hanem alacsony belmagasságú beltérben van szükség a daruzásra, akkor sem ütközhetünk akadályba. A daruzási munkálatokon kívül más feladatok ellátására is szükség lehet, amit nem tudunk saját kezünkkel végezni. Tanácsos előre megterveznünk a munkálatok lebonyolítását, hiszen lehetőségünk van a géptelepítésre is.

Anyagmozgatási tevékenységét nagymértékben megkönnyítjük, ha igénybe veszi a Kopecskó és Társa Kft. szolgáltatásait. A komolyabb emeléstechnikai feladatok esetén is biztosítani tudjuk a legmegfelelőbb gépeket. A daruzást és más teendőket egyaránt problémamentesen oldunk meg. Folyamatosan bővülő, rendszeresen karbantartott gépparkkal rendelkezünk, és lehetőséget nyújtunk az igényei szerint történő géptelepítésre is. Tapasztalt és hozzáértő munkatársainkkal színvonalas szolgáltatásban részesítjük. Informálódjon bővebben cégünkről a www.kopecsko.hu honlapunkon!

Ne jelentsen gondot semmilyen emeléstechnikai feladat ellátása! Jelezze felénk igényeit, és bízzon meg minket a daruzási munkálatokkal! Bármilyen anyagok mozgatására van szüksége, általunk megbízható segítséghez juthat. Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-979-1660-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a kopecsko@kopecsko.hu e-mail címünkre!