Szerezze be borászati kellékeit egyszerűen!

2018 ápr 24. | Gasztro

A borászok pontosan tudják, hogy a bor minősége nem csak a szőlőn múlik, hanem – többek között – a megfelelő borászati kellékek alkalmazásán is. Szerencsére manapság már nem olyan nehéz beszerezni a megfelelő borászati kellékeket, elég csak bekapcsolni a számítógépet és megnyitni az internetes böngészőt.

Cégünk, a Bí-Bor-Ász webáruházában mindent megtalál, amire a borok készítéséhez szüksége lehet. A borászati kellékekre specializálódott webáruházban széles kínálatból válogathat kedvére, és még a házat sem kell elhagynia a vásárláshoz. A borászati kellékek között megtalál számos borkezelő anyagot, például kéneket (por vagy folyékony formában), derítőszereket, almasavbontó baktériumokat, aromákat, barrique chipseket (és egyéb tölgyfa termékeket), savakat, savtompító szereket, tanninokat, aktív szeneket és egyéb anyagokat is.

A borospince berendezéséhez is megtalálja a megfelelő borászati kellékeket, webáruházunkban kedvére válogathat a fahordók, műanyag hordók, üvegballonok, hordócsapok, hordódugók és mintavevők között. Emellett a borászati kellékek között megtalálja a nyomásmérő órákat, hűtőpalástokat és fűtőszálakat is. Ha szeretné olcsóbban beszerezni a borászati kellékeket, válogathat használt termékeink között is!

Webáruházunk teljes körű szolgáltatást nyújt, a szőlészeti kellékektől a szüreti eszközökön át borászati kellékekig bármit megtalál, amire szüksége lehet a lehető legjobb minőségű bor elkészítéséhez. A palackozásban és a csomagolásban is rendelkezésére állunk borospalackokkal, díszüvegekkel, címkékkel, plakettekkel és kartondobozokkal is. Ha pedig a borkészítés mellett a pálinkakészítés is érdekli, webáruházunkban ehhez is megtalálja a szükséges eszközöket.

További információért látogasson el webáruházunkba, a www.bi-bor.hu webcímre, és tekintse meg borászati kellékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30/663-7382-es és a +36-30/663-7381-es telefonszámok valamelyikén, illetve az info@bi-bor.hu e-mail címen!