Minden, amit az aurakvarcról tudni érdemes

2018 ápr 24. | Életmód

A kristályok és ásványok szenvedélyes gyűjtői találkozhattak már az aurakvarc kifejezéssel. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy pontosan mi az az aurakvarc, és milyen típusai vannak.

Az aurakvarcok mesterségesen előállított kristályok, de ez ne tántorítson el senkit, ugyanis rendkívül erős az energiájuk. Az aurakvarc előállítása során aranyat, titánt, platinát vagy kobaltot erősítenek a hegyikristályra, ennek az alkímiai folyamatnak köszönhető az aurakvarcok erős energiája. Az aurakvarcok színtől függően eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, ezért érdemes színenként megnézni, hogy melyik ásvány mit tud.

Az akva aurakvarc csökkenti a stresszt, tisztítja és nyugtatja az aurát. Emellett erősíti a toroknál lévő csakrát, ezzel segítve az őszinte kommunikációt. Különösen ajánlott azoknak, akiknek problémájuk van az önkifejezéssel. Az almazöld aurakvarcot akkor érdemes viselnünk, ha egy engergiavámpír emberrel nem tudjuk lezárni a kapcsolatunkat, mert segít elszakítani a kötelékeket. A szivárvány aurakvarc energiát és életerőt biztosít a viselője számára. Azoknak kifejezett ajánlott, akiknek rosszul működik a kapcsolata, és ezt szeretnék megoldani, mivel a szivárvány aurakvarc elősegíti a harmóniát. Az opál aurakvarc a remény és az optimizmus kristálya, így remek választás azoknak, akiknek némi önbizalomra van szükségük a saját jövőképükkel kapcsolatban. A rózsa aurakvarc a szeretet kristálya, segít viselőjének feltétel nélkül szeretni. A rubin aurakvarc biztosítja a szenvedélyt és a vitalitást, a napfény aurakvarc pedig elűzi a negatív energiákat, és serkenti a kreativitást. A szibériai kék aurakvarc segíthet a depresszió enyhítésén, ugyanis felemeli a lelket.

Az aurakvarcok többféleképpen is kifejthetik hatásukat, elég csak kézben fognunk, de akár hordhatjuk ékszerként is őket, melyek között igen változatos kiegészítőket találhatunk.

Aurakvarc kelléket vásárolna? Látogasson el webáruházunkba, a www.asvanyekszerbolt.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-517-7461-es telefonszámon, illetve a mykriszta@gmail.com e-mail címen!