A legjobb árnyékolás érdekében válassza a napvitorlát!

2018 ápr 24. | Lakberendezés

Ahogy közeleg a nyár, egyre égetőbb feladattá válik, hogy gondoskodjunk a megfelelő árnyékolásról. Az idei nyár egyik nagy slágere határozottan a napvitorla, és ez nem véletlen. Sokoldalúsága és egyedi formavilága miatt az egyik legnépszerűbb árnyékolónak számít. Szinte bárhol lehet használni, legyen szó akár a kertről, akár a teraszról. Nem csak magánházaknál hasznosítható, a vendéglátóegységek is hasznát vehetik, hiszen nyáron mindenki inkább a szabadban üldögél – ehhez viszont szükséges a megfelelő árnyékolás is.

A napvitorla a hagyományos könyökkaros napellenzők továbbfejlesztett változata. Előnye, hogy sokkal modernebb hatást kölcsönöz a kertünknek vagy a teraszunknak. Ám nem csak a külseje miatt népszerűbb a hagyományos napellenzőknél, hanem az egyszerűbb rögzítés miatt is. Nem kell stabil felülethez – tehát falakhoz – rögzíteni, használhatunk akár cölöpöket is, így szinte bárhol kifeszíthetjük a napvitorlát, nincs helyhez kötve. Éppen ezért a napvitorla nem csak a hagyományos napellenzőket tudja helyettesíteni, hanem a napernyőket is.

A napvitorla azért is ideális árnyékoló, mert légáteresztó, vízálló és az UV sugarakat is szűri. Segítségével hosszú órákat is eltölthetünk a szabad levegőn még azokban az órákban is, amikor a tűző napfény kifejezetten veszélyes. A napvitorla elnevezését onnan kapta, hogy a hajókon lévő vitorlákra hasonlító dagadó textíliából készült, emellett – a vitorlához hasonlóan – könnyedén állítható, attól függően, hogy éppen melyik irányból jön a fény.

Élvezze az idei nyarat a szabadban, megfelelő árnyékolással! Szerezze be a minőségi napvitorlákat cégünktől, az Alba Lamella Kft.-től! További információért látogasson el honlapunkra, a www.albalamella.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! A napvitorlákat érintő kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70-420-1933-as és a +36-70-389-1936-os telefonszámok valamelyikén, illetve az info@albalamella.hu e-mail címen!