Nyári program a szabadban: kerti grill

2018 márc 27. | Gasztro

A nyár közeledtével mindenki egyre inkább azon töri a fejét, hogy milyen szabadidős programoknak hódolhatna, miként tölthetné legkellemesebben a hosszú, meleg nyári napokat. Vannak, akik már előző évben lefoglalták a megszokott kis balatoni nyaralójukat, és alig várják, hogy újra a jól ismert strandon, a megszokott lángosozónál töltsék a szabadságukat. Olyanok is vannak, akik ennél messzebbre tekintenek, és mindig találnak valami új felfedezni valót, messzi országokban kalandoznak, és olyanok is, akik a saját kertjüket választják. Mi lehet olyan izgalmas abban, ha az ember a kertjéig kalandozik csupán, ahelyett, hogy kicsit kimozdulna a komfortzónájából, és nekivágna a nyárnak? Két nyaralás  között egy kert is számtalan kellemes nyári élményt tartogat, nem kell más hozzá, csak egy kerti grill!

Képzelje el, ahogyan a narancsvörösen izzó nap lassan és komótosan lebukik a horizonton, hogy átadja magát a lilán kígyózó alkonyatnak. Minden megtelik édes és nehéz virágillattal, a bokrok halkan zümmögnek a rovaroktól, miközben felgyulladnak az első kerti fények. Ön odasétál a kerti grillhez és begyújtja, hiszen a kisasztalon már ott sorakoznak a finomabbnál finomabb pácolt, fűszeres húsok és olvadós sajtok. Mind csak arra vár, hogy ízesen átsült, nyáresti étek legyen belőle!

Akár egy egész kerti konyhát is felállíthat, ha azt szeretné, hogy semmit se kelljen nélkülöznie a benti konyha felszereltségéből, így már semmi akadálya nem lesz a baráti összejöveteleknek, a családi ünnepségeknek, vagy a meghitt, romantikus randevúknak. A kerti grill körül nyáron megelevenedik az élet, hiszen minden megvan, ami a szórakozáshoz kell: jó borok, jól felszerelt kerti grill, ínycsiklandó ételek, kellemes társaság és a feledhetetlen nyári éjszakák.

A Gemini Hungária Kft. honlapján, a www.pellet-kandallo.hu-n többféle kerti grillt kínálunk azoknak, akiknek megjött  a kedve a kerti sütögetéshez. Forduljon hozzánk bizalommal, és válogasson termékeink közül, vásároljon kerti grillt még a szezon előtt! Amennyiben segítségre van szüksége, írjon nekünk a gemini.palazzetti@gmail.com email címre, vagy hívjon bennünket a  06-20-259-0960-as telefonszámon!