Mely tényezők befolyásolják a kovácsoltvas korlátok árát?

2018 márc 27. | Lakberendezés

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kovácsoltvas korlátok, nem véletlenül, hiszen bárhova is kerülnek beépítésre, lenyűgöző látványt nyújtanak, ráadásul rendkívül tartós megoldásnak bizonyulnak, ezért egyre több ember dönt a készíttetésük mellett. Aki már választott és tavaszra legyártatná a kovácsoltvas korlátokat, számolnia kell azzal, hogy bizonyos tényezők befolyásolni fogják a végösszeget.

Ezen tényezőkről érdemes egyeztetni a gyártókkal, többek között ezért szokott készülni árajánlat, amiben az ügyfél részletesebben is szemügyre veheti, hogy melyek azok a szempontok, amelyek a kovácsoltvas korlátok árát meghatározzák.

E téren főként az számít egyébként, hogy az ügyfél elképzelése mennyire bonyolult munkálatokat igényel, vagyis értelemszerűen az egyszerűbb kivitelű kovácsoltvas korlátok ára alacsonyabb, mint a díszesebb, látványosabb típusoké, azonban ez ne szegje kedvét, ugyanis nem egy esetben az egyszerűbb korlátok jobban kiemelik a környezet szépségét.

A kovácsoltvas korlátok árát az is befolyásolja, hogy kültérre vagy beltérre kerülnek beépítésre végül, ugyanis utóbbi esetben nem igényelnek speciális felületkezelést a legyártott elemek. Kültéren viszont értelemszerűen szükség van azokra a bevonatokra, amiknek köszönhetően strapabíróvá válnak a kovácsoltvas korlátok. Az alapozás, festés és antikolás nem maradhat el, esetenként horganyzás is hatásos a korrózió ellen!

Mindezeken felül a megrendelt kovácsoltvas korlát méretei is meghatározzák a végösszeget, és a piaci áringadozások is befolyásolhatják a kifizetéseket, de mindenről pontosabb tájékoztatást kaphat a Kockavas Kkt-től. A minőséget garantáljuk a kész kovácsoltvas termékeinkkel kapcsolatban! Korábbi referenciáinkról, szolgáltatásainkról honlapunkon tájékozódhat, amelyet a www.kovacsoltvas.net címen érhet el. Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-931-9769-es számon vagy írjon e-mailt a kockavas@kockavas.hu címre!