Festés, vagy tapétázás: melyik mellett érdemes inkább dönteni?

2018 márc 27. | Lakberendezés

Üvegszálas, fűrészporos, folyékony, vagy öntapadós; ma már sokféle tapétát választhatunk otthonunkba, amivel egyszerre védhetjük és dekorálhatjuk is a szobák falait. Sokakban él a kétség a tapétázással kapcsolatban, örök dilemma, hogy fessenek vagy tapétázzanak inkább. A tapétázásnak nemcsak megvannak a maga előnyei a festéssel szemben, de a modern tapéták minősége és változatossága is amellett szól, hogy tapétába burkoljuk a falakat.

A tapétázással szó szerint védjük a falakat, hiszen becsomagoljuk, beburkoljuk őket, így azok nem lesznek olyan sérülékenyek, mint egy festéssel. A tapéta képes elfedni a fal, illetve a vakolat egyenetlenségeit, az apróbb sérüléseket is, ráadásul az is mellette szól, hogy a tapéta tartós, nem kopik úgy, mint a festék, és a javítása is jóval egyszerűbb, ugyanis ha maradt tartalék tapétánk, azzal könnyen kijavíthatunk akár részleteket is a falon, nem kell újratapétázni az egész szobát, nem kell színeket keverni, nagy munkálatokba fogni. Ha mégis úgy döntünk, hogy lecseréljük a régi tapétát, ez a művelet is gyorsabb és egyszerűbb, mint a szobafestés.

A tapéták sokszínűek és lenyűgöző változatosságot mutatnak alapanyag, összetétel, színek és minták terén is. A segítségükkel igazán egyszerűen és gyorsan átalakíthatunk egy szobát. A legújabb trendek, a saját ízlésünk alapján válhat egy átlagos falból mintás, elegáns, visszafogott, színpompás, vagy izgalmasan modern felület.

Amennyiben a tapéta mellett teszi le a voksát, látogasson el a honlapunkra, a www.mizsemasters.hu-ra, és máris hozzájuthat egy megbízható szakemberekből álló csapat elérhetőségeihez. Hívjon minket bizalommal, ha minőségi, tartós és esztétikus tapétázást szeretne anélkül, hogy ezzel Önnek kellene fáradnia! A részletekkel kapcsolatban érdeklődhet feltüntetett elérhetőségeinken, és akár árajánlatot is kérhet tapétázásra! Lépjen velünk kapcsolatba a +36-30-9216-312-es telefonszámon, vagy írjon nekünk a mizseilajos1@gmail.com e-mail címre!