Fotókidolgozás vagy minőségi fényképek a legszebb pillanatokról? – A Juhos Fotó mindezt biztosítja!

2018 márc 1. | Nőknek

„A fényképek bebalzsamozzák az időt…” – mondja André Bazin filmkritikus, és rámutatnak a mindennapok szépségére is – tesszük hozzá mi!  A fotó gyakorlatilag ’megmenti’ a pillanatot az elmúlástól és egyfajta tökéletesített emlékként konzerválja. Egy jól sikerült fotó segítségével átélhetjük a pillanatot, hogy hogyan éreztük magunkat benne, nem csupán azt látjuk, hogy nézett ki. Ezért fontos a megfelelő fotókidolgozás, amihez profi fényképészek segítségét szoktuk igénybe venni, ha ilyen végeredményt szeretnénk. Aki a pillanat megélését részesíti előnyben profin kidolgozott fotókkal és tapasztalt, segítőkész csapatot keres ehhez, forduljon bizalommal a Juhos Fotóhoz!

Mi itt a Juhos Fotónál az elhivatottságot párosítjuk több mint 30 éves szakmai tapasztalatunkkal munkánk során, korszerű eszközökkel dolgozunk, garanciát vállalunk a végeredményre és gyorsan elkészítjük a megrendeléseket! A Juhos fotónál a digitális vagy az online képkidolgozást is professzionális körülmények között, igény szerint elvégezzük.

A fotózás iránt érzett lelkesedésünk nem merül ki azonban a fotókidolgozásban, a régi fényképek nosztalgikus varázsát is igyekszünk megőrizni, ezért a fotófelújításra is kiemelt figyelmet fordítunk, hogy a nagyszülők pecsétes esküvői képe, vagy a megfakult, szakadozott emlékek is új életre keljenek!

Mindezeken felül a Juhos Fotó számtalan kedvező szolgáltatást is kínál az érdeklődőknek, a rendezvényfotózástól kezdve egészen az igazságügyi szakértő tevékenységig bármilyen fényképezéssel kapcsolatos témával fordulhat profi csapatunkhoz, vállaljuk a szezonálisan leginkább keresett munkákat is, hiszen nincs olyan hónap, amikor valamelyik szolgáltatás ne élvezne aktualitást. Látható, hogy szeretjük a változatosságot, ezért a különleges kéréseket is várjuk!

A Juhos Fotóról további információkat honlapunkon találhat, a www.juhosfoto.hu címen! Bármilyen kérdése merülne fel az olvasottak vagy a weboldal alapján vagy ha érdeklődne a havi aktualitásokról, hívjon minket telefonon a 06-30-742-3396-os számon vagy írjon e-mailt a bekes@juhosfoto.hu címre!