Szalagfűrészlapok, az asztalos műhely alapdarabjai

2018 febr 27. | Technológia

Szerszámokra szükség van több területen is, hiszen nem tudunk nélkülük boldogulni a kertben, a műhelyben. Egy megbízható szerszámmal, szerszám készlettel gond nélkül készül el a faasztal, meg tudjuk metszeni tavasszal az eperfát, de az autót is meg tudjuk javítani vagy helyreállítani a vacakoló radiátort.

Egy kiváló minőségű, magas színvonalon készült szerszámot megbecsülünk, mert nem is olyan egyszerű ilyesmihez hozzájutni. Tudni kell, hol keressük, de ha megtaláltuk, akkor már nem kell többet azzal tölteni az időt, hogy jó szerszámra találjunk. Egy minőségi szerszám tökéletesen képes ellátni a funkcióját, azt csinálja, amit kell, tehát a kijelölt feladatát. Ezt hosszú távon képes megtartani, anélkül, hogy gyakran kellene javíttatni vagy már néhány használat után kidobni. Ár-érték aránya kiváló, teljesítménye meggyőző, használata biztonságos és egyszerű. A szalagfűrészek is hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, ha jól választjuk ki őket. Az asztalos mesterek egyik fontos szerszámáról van szó, amit nem nélkülözhetnek a műhelyben.

A Forestill kizárólag faiparban használatos szalagfűrészeket gyárt. Létezik a normál minőség, valamint a magasabb színvonalhoz az éledzett szalagfűrész típusok, utóbbit használják az asztalosok és modellezők. A Forestill éledzett szalagfűrészlapok speciális gyártási folyamattal készülnek. Az első fázisban kinyomják a fogformákat az acélszalagból, ezután pedig kihajtogatják a fogakat. Az ezt követő szakaszban megedzik a fogakat, még a fogárok alatt is nagyjából 2 mm-rel, ezáltal a kihajtogatás sokkal jobban ellenáll a használatnak. Az élezési folyamatot követően a lap készen is áll a használatra. A Forestill speciális eljárásának köszönhetően a szalagfűrészlapok kiemelkedő éltartóssággal és vágási minőséggel rendelkeznek.

A Bahco bimetál szalagfűrészlapok képesek minden elvárásnak maradéktalanul megfelelni és kiszolgálni tulajdonosaik igényeit. A szalagfűrészlapok magas színvonalának egyik titka az alapanyagukban rejlik, ugyanis marással és köszörüléssel alakítják ki az összes fogat, amit a kemény svéd acélból formálnak meg, mely szívós, erős és strapabíró alapanyag.

A www.sziget-szer.hu honlapunkon megismerheti cégünket, és akár azonnal meg is rendelheti kiváló minőségű szerszámainkat, köztük a nagy odafigyeléssel készült Bahco bimetál szalagfűrészlapokat, Forestill éledzett szalagfűrészlapokat is. Amennyiben segítségre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba a +36-24-656-332-es telefonszámon vagy az info@sziget-szer.hu e-mail címen, szakértőinknek felteheti kérdéseit vagy tanácsot kérhet a vásárlásban!