Speciális csőhajlítás és a gyártási technológiák

2018 febr 27. | Technológia

A csövek mindenhol ott vannak, többek között acélszerkezetek, vízvezetékrendszerek, hídszerkezetek, csőszerelvények, T-idomok, csőívek képében. A standard kivitelezésű elemektől kezdve az egyedi csövekig sokféle idom és szerkezet készülhet egy csőből. A csőhajlításnak is megvan a maga technológiája, ráadásul többféle módszer is a rendelkezésére áll a gyártóknak ahhoz, hogy kiváló minőségű, az igényeket maximálisan kiszolgáló, hosszú élettartammal rendelkező csöveket tervezzenek és gyártsanak.

A csőhajlítás két manapság használatos módszere a meleg, illetve a hideg képlékeny alakítási technológia. A meleg hajlítás egyaránt alkalmas a szabvány termékek és az egyedi csövek, speciális csőhajlítások megvalósítására is. Ez az eljárás elsősorban az energiaipar és az olajipar csőigényét képes kiszolgálni, acél csőívek, T-idomok vagy szűkítők állíthatók elő meleg hajlítással. Nem akadály a csövek sugara, illetve átmérője sem, bármilyen méretben gyárthatóak.

A hideg-képlékeny alakítás a másik lehetőség, akár speciális csőhajlításhoz is. Ezzel a technológiával elsősorban 2D-10D, 1”-20” közötti átmérő hozható létre, de a 3D hajlítás és a csőspirálok is ennek köszönhetik végső formájukat. Az építőipartól a vegyiparon át az acéliparig széles igényeket tudunk ennek a technológiának a segítségével kiszolgálni. Attól függően készülnek a csövek, vázszerkezetek, melyikre van szüksége a megrendelőnek.

A www.stivas.hu weboldalon cégünk, a Stivas Industrial Kft. honlapján böngészhet, ahol többek között speciális csőhajlítással kapcsolatos szolgáltatásainkat is hirdetjük. Amennyiben megbízható céget keres ezen a területen, akkor ne keressen tovább, mert már meg is találta! Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg tevékenységeinket gyártással kapcsolatosan! Legyen Ön is elégedett partnereink egyike, és amikor csak szüksége van speciális csőhajlítás szolgáltatásunkra, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapon feltüntetett elérhetőségeink egyikén! A stivas@stivas.hu e-mail címen vagy pedig a +36-20-462-1338-as telefonszámon elér minket, szívesen segítünk!