Lapostető szigetelés folyékony gumival

2018 febr 27. | Technológia

A tetők nem csupán hagyományos szerkezetűek lehetnek, ugyanígy találunk belőlük teljesen laposakat is. A lapostetők talán mégsem annyira elterjedtek, ez a rossz hírüknek köszönhető. A lapostető nem ad teret plusz helyiségek kialakítására a tetőtérben, viszont annál szebben lehet rajta egy zöldellő tetőkertet berendezni, és ott elbújni a világ szeme elől. Mindehhez azonban szükség van a lapostetőre és annak minden pozitív tulajdonságára. Ezeket a pozitív tulajdonságokat úgy tudjuk kihozni, ha ügyelünk a lapostető vízszigetelésére is.

Az elrontott lapostető vízszigetelés igen kellemetlen következményekkel járhat, ugyanis hamar elkezd miatta beázni a tető, de az egyéb környezeti, időjárási hatásoknak sem igazán tud ellenállni a hibás szerkezet. Ha nem szeretnénk csalódni, ellenben szeretnénk egy jól funkcionáló lapostetőt, akkor bízzuk a teendőket egy olyan szakemberre, aki igazán érti a dolgát.

A tetőfelújítás, a vízszigetelés egyik első lépése a megbízható alapanyagok, vízszigetelő anyagok kiválasztása. Ma már több ilyen is létezik, mint például a bitumen, de ide tartozik a folyékony gumi is. A korszerű vízszigetelő anyagok egyik forradalmian új tagja a folyékony gumi. A folyékony gumi szigetel, ráadásul még a fémeket is képes védeni, mert korrózióálló is. Nagyon könnyű vele dolgozni sokkal rövidebb idő alatt lehet vele végezni, mint egy régebbi típusú vízszigetelési megoldással. Gyorsan szárad, jól tapad, rugalmas és még esztétikus is a megjelenése.

A www.reorgbau.com weboldalunkat azoknak ajánljuk, akik a lapostetőt szeretnék felújíttatni, a vízszigetelést kívánják korszerűsíttetni. Nem kell, hogy mindenféle rossz megoldásokkal kísérletezzen, válassza már elsőre a legjobbat! A folyékony gumival kivitelezett lapostető vízszigetelés hatékony és tartós, nem okoz csalódást, mert évtizedekig kitart. Keressen minket bizalommal, és legyen Önnek is profi, modern és megbízható lapostető vízszigetelése! Amennyiben szeretne személyes konzultációra időpontot egyeztetni, csak írjon nekünk a reorgbau@gmail.com e-mail címre vagy hívjon minket a +36/20-770-6226-os telefonszámon!